Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

amann benim kociş yanımdayken hiççç korkmuyorum valla.yanında silahı oluyo :D:D canımı çektirdiniz valla iyice.az kaldı yapışıcam şimdi dolaba.ayyy yemekte yapmam lazım offf

kıslar biliyosunuzki 6 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 7. hamişimiz kim olacak ????:deli: :deli:

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş:emzirme:

1)TATLI_BELA................ 8 haftalık oldu meleğimiz :kiss:

2) yasmin nil......................
9 haftalık minik mercimeğimiz:kiss:

3) bur_ay.................
6 haftalık minik meleğimiz:kiss:

4)Ciel...............................:deli:
:kiss: cnm arkadaşım tebrikler

5) Sarı Papatya................Tebrikler cnmm :deli: :kiss:

6) kıvırcık güzel................Tebrikler cnmmm :deli: :kiss:

ADET BEKLEYENLERİMİZ

koyusiyah......................6-7-8-9 nisan ????

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan
????

tekgercegiim..........................13 nisan

gul-guzeli............................ 13 nisan

essenn..................................14 nisan

gonca 16...............................14 nisan

LaViNYaM.............................15 nisan
smi%20%2811%29.gif

defne defne..........................16 nisan

almire...................................17 nisan

shekerr hale..........................20 nisan

dilekdenizi..............................20 nisan

Ceylangözlü............................22 nisan

pelinifl.....................................23 nisan

melek24..................................25 nisan

ece naz..............................27-28 nisan

kardelen000............................28 nisan

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs

selamet..................................6 mayıs

alas..............................5-6-7-8 mayıs

fatma2...................................8 mayıs

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

ya kuzum bişey soracağım sana benim kaç gündür hiç ağrım falan yoktu bugün ağrım oldu ateşim çıktı bide akıntım arttı acaba yumurtlama günüm daha yenimi geldi

haydi asi haydi asi haydi tam zamanı tam zamanı şimdi :cheer2: eveeet yarın güzel haberler bekliyoruz asiden 🙂)

haydi siyahh haydiiii siyah haydiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii :mendil: banane sen de hamiş kalmazsan bende kalmam :asi: :D:D ikimiz birden haber verelim :D:D

ben pastamı özel isterem ama cilekli ve cikolata birarada olacak :D:D
tamam söz ama senin istanbula gelip yemen lazım yoksa antalyaya gelene kadar bozulur o hahaha

iyi o zaman kız temmuz başı gibi çıkıyoruz yıllık izine para biriktirmeye başladım şimdiden şöyle gönlümüze göre bir ikinci balayı yapmayı düşünüyorum:d014:

offf benimde iyi bir tatile ihtiyacım var aklımdan marmaris turunç geçiyor ama bilmiyorum araştırıyorum daha :hıms:

aynen öyle oldu canım yaaa. yolda gariban görse koluna takıp getirecek eve delimi ne. şimdi annesiyle babası aydına gidecekmiş yıllık izinlerinde bana kalkmış diyo bizde onlarla gidelimmi diye. bu kez daha ben kızamadan babası kızdı buna oğlum gitsene eşinle yalnız başına ne işin var bizimle diye. annesi hemen atlıyo uyuz kadın gelsinler hep beraber yapalım tatili diye manyak bilmiyor ben onla beş dk kalmaya katlanamıyorum bide 15 gün tatil yapacakmışım

ayy sakın yaa gidin başbaşa güzel bir tatil yapın valla insan bütün kış yazın gelmesini bekliyo hem bakarsınız tatilde gelir bebişiniz size süprüz yapar :D:D

süperrrr gözüküyo valla.kıss sen masusmu yapıyon zaten diyet yapmaya çalışıyorum kafayı yicem valla 😀

ayy benimde zayıflama lazım yaa göbeeemm çıktı valla hahaha yaza kadar veririm ama :D:D

kıslar benim cıkmam lazım ya kendinize iyi bakın emi :kiss:

öpüyommm kuzum eline sağlık eminimki senin yaptığın yemek okadan güzel olmuştur ki yemede yanında yat :D:D :kiss:

nennn sizi iki dkk boş bırakmaya gelmiyo hee okuyana kadar babam ağladı hahaha yettim gari :D:D akşama ne yemek var benim yememm yokda sizden fikir alayım :D:D

daha olmadım bebeiğim ya 25 nisanda olucam da ben acaba ovulasyon ağrısımı diye düşünüyorum çünkü normalde takvim 11 nsan diyordu ovulasyon için

Geri