Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kıslar biliyosunuzki 6 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 7. hamişimiz kim olacak ???? HAMİŞLERİMİZ
Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş
lavişşşş 😀 alemsin kızzzz.gecelerin kadını vahşi gonca 😀 hee valla kıçımın üstüne oturdum 😀 o kadar borç olunca oturma istersen hehehe valla ne çok ortak yönümüz varmış..akraba çıkıcaz biraz daha irdelersek
ya kuzum bişey soracağım sana benim kaç gündür hiç ağrım falan yoktu bugün ağrım oldu ateşim çıktı bide akıntım arttı acaba yumurtlama günüm daha yenimi geldi
aynen öyle oldu canım yaaa. yolda gariban görse koluna takıp getirecek eve delimi ne. şimdi annesiyle babası aydına gidecekmiş yıllık izinlerinde bana kalkmış diyo bizde onlarla gidelimmi diye. bu kez daha ben kızamadan babası kızdı buna oğlum gitsene eşinle yalnız başına ne işin var bizimle diye. annesi hemen atlıyo uyuz kadın gelsinler hep beraber yapalım tatili diye manyak bilmiyor ben onla beş dk kalmaya katlanamıyorum bide 15 gün tatil yapacakmışım
ayy sakın yaa gidin başbaşa güzel bir tatil yapın valla insan bütün kış yazın gelmesini bekliyo hem bakarsınız tatilde gelir bebişiniz size süprüz yapar
ya kuzum bişey soracağım sana benim kaç gündür hiç ağrım falan yoktu bugün ağrım oldu ateşim çıktı bide akıntım arttı acaba yumurtlama günüm daha yenimi geldi