Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kız muhteşem gözüküyor senin yaptığının görüntüsüde böyleyse kocişin yaşadı bugün desene. ben malesef bugün geç çıktığım için yemek yapamıycam ama yarın bende aynı yemeği yapıyım aşkıma

kızlar ya benm goguslerım şişti ama agrı acıma filan yok bide sag gogsumde belirgin bi damar çıktı regl tarıhım yaklastıgı içinmi acaba?

bursa geceleri güzeldir.evlenmeden önce amma gezerdim ikiz kardeşimle hee.akşamları eve girmezdik desem yeridir valla 😀 evlendim oturdum ...... üstüne :D:D

ayy ben uykusuz kalmayı ve geceleri dışarı alemini sevmem pek belası cok olur :D:D geceden korkarım yani senin anlayacağın ne demişler sabahın şerri akşamın hayrından iyidir :D:D

kız muhteşem gözüküyor senin yaptığının görüntüsüde böyleyse kocişin yaşadı bugün desene. ben malesef bugün geç çıktığım için yemek yapamıycam ama yarın bende aynı yemeği yapıyım aşkıma

hemen hemen bunun gibi oldu cnmm valla elimden geleni yapmaya calışıyorum kocişimiçin erkeğin kalbine giden yol midesinden gecermiş ya

oyy kuzum yaa yakın olsaydık yemeğe sizi de davet ederdim ben

ay evet canım ben de bursada yemedim ama burda yani istanbulda bir yr var muhteşem iskender yapıyor valla evlenmeden önce hep oraya giderdik şimdi olsada yesek kızzz

kızlar ya benm goguslerım şişti ama agrı acıma filan yok bide sag gogsumde belirgin bi damar çıktı regl tarıhım yaklastıgı içinmi acaba?

olabülü olmayadabülü cnmm :D:D bakalım adetin gelsin bi nolacak adetten de olabilir belki yani en iyisi adet gelsin öyle bakalım cnmm oluruna bırak kıss göğüslerini bakıp durma onlara hahaha

aynen istanbulun karmaşasından kurtulmak için herşeyi yapardım. o kadar yoruluyorki insan bu karmaşada. inan canım perşembe günü bir gün iznim vardı ve sabah eşimi işe uğurladım 7 gibi yattım geri ve saat beşe kadar uyumuşum hayret ettim kendime, dinlemeye o kadar ihtiyacımız varki. hatta üniversite hastanesinde olmasam tayin isteyip şöyle ufak bir şehre gitmek istiyorum valla. lavişim sen bu konuda çok şanslısın antalya çok güzel şehir
tatlım sen hangi hastanede çalışıyosun üni.hastanesinde çalışmak zordur çok yoğun olur yorulma çok haklısın.

benim kocanında görev yeri burası olmasa valla bende kendi memleketeim bursaya taşınmak isterdim çokkk özlüyorum orayı ama haftaya 3 günlüğüne gidicez inş..ahh memleket ahhh
benim baba tarafımda nerdeyse komple bursada arasıra gideriz evet harika bir şehirdir.

offf defne ya ağlattın beni gercekten🙁(
ağlama şekerim kıyamam boşver geçti zaten neler geçmiyoki hayatta ...

evet canım BUR SA LI YIZ KA DE Rİ MİZ hehehehe :D:D inegöl köfte yerine bence iskender ye o daha güzel hmmm özledim valla hee.benim rahmetli annemin rahmetli babası yani dedoşumda selanikli.ama anne tarafımın hepsi tekirdağlıdır.babamda diyarbakırlı ne saçma olmuş demi aslında 😀
benim eşimde selanik göçmeni🙂 2 teyzemde tekirdağda yaşıyo oraya evliler🙂dayımlarda çerkezköyde🙂ooo neçok ortak yanımız varmış gonca🙂

kıslar akşama pilav üstü kavurma cacık salata yaptım menüm nasıl

DSC03742.JPG

cacikyunanvd4.jpg

salata10.jpg
nasılmı? bide soruyomusun harikaaa tabiki.çok kötüsün laviş nerden bulakta yiyek şimdi çokta uzaktasın gelemeyizde aşk olsun sana🙁

geceleri gezmeyi sevmem ben hahaha gündüz gözümle o güzelliği görmem lazım :D:D
hadi hadiiiii sen gecelerin kadınısındırhahaha

bursa geceleri güzeldir.evlenmeden önce amma gezerdim ikiz kardeşimle hee.akşamları eve girmezdik desem yeridir valla 😀 evlendim oturdum ...... üstüne :D:D
hahaha ay çok hoşsun gonca neyin üstüne oturdun kızzz🙂

kuzum ellerine sağlık afiyetle yiyim kocişinle berabr sen ona iyi bakki o da sana iyi baksın😀
ben antalyaya geldiğimde habrleşiriz yaparsın kuzum bana da güzel yemeklerinden

tatlım sen hangi hastanede çalışıyosun üni.hastanesinde çalışmak zordur çok yoğun olur yorulma çok haklısın.

benim baba tarafımda nerdeyse komple bursada arasıra gideriz evet harika bir şehirdir.

ağlama şekerim kıyamam boşver geçti zaten neler geçmiyoki hayatta ...

benim eşimde selanik göçmeni🙂 2 teyzemde tekirdağda yaşıyo oraya evliler🙂dayımlarda çerkezköyde🙂ooo neçok ortak yanımız varmış gonca🙂

nasılmı? bide soruyomusun harikaaa tabiki.çok kötüsün laviş nerden bulakta yiyek şimdi çokta uzaktasın gelemeyizde aşk olsun sana🙁

hadi hadiiiii sen gecelerin kadınısındırhahaha

hahaha ay çok hoşsun gonca neyin üstüne oturdun kızzz🙂

kçının üstüne afedersin de öle demek istedi sanırım :D:D yok bee geceler nerde ben nerde :D:D

Geri