Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

benim doktora gitmem zor tc numarası olmadan burdakı doktorlar bir suru evrak istiyor.yada para yatırıyosun ondan sonra bakıyorlar.o yuzden doktora hıc gitmedim ama bir kere saglık ocagna gitdim oda iltihaba göre ilac yazdirdım.bu ay sonu belki bende gidecem doktora inşeallah gerek kalmaz.ben normalda hiç ilac kullanmam sevmiyorum...

bende kımızıları gördüm kızlar,bu ayda hayırlı değilmiş,vakti değilmiş demekki.nasip . rabbim ne zaman uygun görür,hayırlı görürse inşallah o zaman hayırlı evlatlarımız olur. benim yeni adet tarihim 6 mayıs lavişim.bakalım bu aydada eşim memlekete gidecek.herhalde bu ayda da nasip olmayacak.artık hayırlısı olur inşallah.

MUTI cim
benim yakin bi arkadasimda ayni seyleri yasamisti.ilactan sonraki 2.adetine gunleri duzene girdi.korkma , korkulacak birsey yoktur.belki psikolojik belki mevsimsel yada vs. bir etkilesimdir.

tatlım gözünaydın çok sevindim.hayırlısıyla kucağınada al inşallah🙂 baya erken belli olmuş ne güzel anladığım kadarıyla 5 gün falan önce test yapmışsın genelde idrar testleri tam tersi 5 gün geçince belli olur senin bebiş aceleci sanırım🙂[/QUOTE]

Guzel dilegin icicn sagol canim..Normalde pazartesi adet gunum ben onceki persembe yapmistim testi ve cok silik cikti...zaman gectikce koyulasti rengi .bugun ise bayagi koyu bir renk ve bugun adet olmam gerekiyordu olmadim.bikac gun daha beklicem sonrada dr. insallah....canim ben de testin hemen cikacagina inanmiyorudm ama bir yerde okumustum erken dollenme olabilir diye..aslinda kafam da karisik gercekten neden hemen cikti diyorum bazen insallahh hamileyimdir🙁( KIZLAR inanirmisiniz cok guzel bir duygu bu kadari bile rabbim insallah hepimize,hepimizin evine yasatsin biran once ..............

Guzel dilegin icicn sagol canim..Normalde pazartesi adet gunum ben onceki persembe yapmistim testi ve cok silik cikti...zaman gectikce koyulasti rengi .bugun ise bayagi koyu bir renk ve bugun adet olmam gerekiyordu olmadim.bikac gun daha beklicem sonrada dr. insallah....canim ben de testin hemen cikacagina inanmiyorudm ama bir yerde okumustum erken dollenme olabilir diye..aslinda kafam da karisik gercekten neden hemen cikti diyorum bazen insallahh hamileyimdir🙁( KIZLAR inanirmisiniz cok guzel bir duygu bu kadari bile rabbim insallah hepimize,hepimizin evine yasatsin biran once ..............