Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

Kızar sizleri çok sevdim çok iyi insanlarsınız bu siteninde uğurlu olduğuna inananlardanım samime ve içtenlikle herkse yardımcı oluyorsunuz bana çok yardımcı olduz allah sizden razı olsun rabbim hepinize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş ben artık giremicem çok üzgünüm interneti kapattırıyorum inş arada bi girme şansım olur özlicem sizleri kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun hepinizi öpüyorummm canlarımmm hakınız ...

Kızlar size güzel bi haberim var ilacı almaya hala çıkamamıştım ve şimdi adetim başladı ama allah bilio ya ilaç kullanmaktan hep korkmuşumdur bu çok ii oldu benim için çünkü eğer ilaç kullansaydım hemen hamile kalmak istemezdim bebeğe bişi olur die mutluyum şu anda önümüzdeki aya allah büyük dualarımızı eşksik etmeyelim🙂

hadi gözün aydın canım böylelikle ilaca gerek kalmadı inşallah gelecek ay güzel haberlerini alırız dualarımız seninle canım benim :kiss:

essennnnn, koyusiyah cielcimm nerelerdesiniz özledim vallahii yaa :D:D

Kızar sizleri çok sevdim çok iyi insanlarsınız bu siteninde uğurlu olduğuna inananlardanım samime ve içtenlikle herkse yardımcı oluyorsunuz bana çok yardımcı olduz allah sizden razı olsun rabbim hepinize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş ben artık giremicem çok üzgünüm interneti kapattırıyorum inş arada bi girme şansım olur özlicem sizleri kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun hepinizi öpüyorummm canlarımmm hakınız ...

aaaa ciddimisin yasmincimm yaaa :uhu: ama arada bir gel olur mu seni çok özliycem bitanemm yaaa:kiss: kendine bebişine çok dikkat et olur mu bizi habersiz bırakma canım :kiss:

kızlar benim adetime 11 gun var ben belirti takip etmemeye çalışiıyorum ama kaığda kaç gundu batma var.nedendi anlamıyorum yoksa bır hastalıgımı var.birde uykum cok.eşimde ne çok uyuyoun diyor.akşamda ruyamda çok korktum eşimden ayrıyodular beni çok ağladım sankı gerçekten ayrılmışdım. eşimi her şeyden çok seviyorum ruyada bile korktum.uyanıpta beni bırakma diyorum oda ölürümde brakmam.ondan sonra sakınleştim .ama her şeye ağlıyorum neden anlamıyorum,,,

yok canımm nerdeee 😀 bugün yine test yaptım kocaman tek çizgi 😀 bide akıllılık edicem dr a kısa zamandır bebek sahibi olmak istiyoruz demicem.1 senedir dicem çünkü yoksa sallıyorlar 😀 inş bi sorun çıkmaz da kalırız gebiş.5 gün kaldı adetime ama sanmıyorum gebe olacağımı.

yok canımm nerdeee 😀 bugün yine test yaptım kocaman tek çizgi 😀 bide akıllılık edicem dr a kısa zamandır bebek sahibi olmak istiyoruz demicem.1 senedir dicem çünkü yoksa sallıyorlar 😀 inş bi sorun çıkmaz da kalırız gebiş.5 gün kaldı adetime ama sanmıyorum gebe olacağımı.
adetin 10 gun gecikisn o zaman test yap.belki hamişsin.adetini bekle ilac falan kullanma biraz sabr et ya.

valla çok doğru söylüyosun bu hafta testlere verdiğim paralar ohoooo 🙂 merak işte napiim dayanamıyorum aklıma gelince ama bidaha yapmıcam test.ilaç kullanmıyorum folik plus dışında tatlım

Geri