Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

Bilmiyorum Lavişim yaa test yapana kadar gayet pozitifim ama test yaptıktan sonra bütün pozitifliğim gidiyor resmen bunalıma girecek gibi oluyorum eşim bu halime hem üzülüyor hemde kızıyor üzme kendini diyor ama inanın ki elimde değil ben artık beklenmedik zamanda değil beklediğim zamanda gelsin istiyorum bebişimmm ama oda hiç bir zaman gelmiyor offffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffff :tsk:

sorunda bu işte defnecim regli olamıyorum bu heray böle illa ilaçla regli olmam gerekiyor buda demek oluyorki bende pko sorunu yeniden baş gösterdi :tsk: ben regli olan arkadaşlarımda bir yöndende seviniyorum aslında en azından regli olabiliyorlar buda bişey birde bana bakın ben regli bile olamıyorum günümü bile bilmiyorum :18:

off bilmiyorum valla sıkıldım artık heray adetimi bekleyip umutlanıp adet olamamak ilaçla olmak hiç bir ay ben ne düzenli adet olabildim nede hamile kalabildim çok bunaldım böle giderse haziranı beklemeden tekrar doktoruma gidip ne kadar tedavi göreceksem görmek istiyorumm :18:
canmmmm üzülme .bızden cok bekleyenler var ama sonunda meleklerne kovuşmuşlar.pozitif düşün...

bak canım ne diyo..Nişan yüzüğü evlenmeye, evlada, mala delalet eder. ( Ayrıca Yüzük Maddesine bakınız.)Rüyada alyans taktigini görmek, bekar ise evlenecegine, evli ise bir çocugu olacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Bir baska rivayete göre ise ; Rüyada parmagina alyans taktigini veya satin aldigini gören kimse, bekar ise bir müddet daha evlenmemesine, evli ise esi ile arasinin açilmasina isarettir.Gören için muhakkak bir evliliğe işarettir.Evli bir kadının bekar birine alyans vermesi, kocası ile uzunca bir süre devam edecek geçimsizliğe, bir kadının alyansını kaybetmesi, dul kalacağına işarettir.Bekâr bir kimsenin rüyada alyans görmesi, evleneceğine, evlinin görmesi, bir çocuğu olacağına delâlet eder

doktora git bencede.hem kafandakilerini çözmüş olursun rahatlarsın.bende gidicem en kısa zamanda.düşün düşün deliricek gibi oluyorum bazen.sabır ne yapalım.adet düzenim süperdir.hiç şaşmaz.ama daha gebelik yok işte napalım..

canım sen hiç gitmişmiydin doktoraa? ben en son ocak ayında gitmiştim zaten bende polikistik over yani yumurtalık kisti var aynı zamanda da yumurta tembelliği var bu ikisi beni çok korkutuyor gerçi ozaman doktor pkon gerilemiş demişti ama yeniden baş gösterdi diye düşünüyorum ocak ayında gittiğimde bana 6 ay süre vermişti 6 ay içerisinde kendiliğinden hamile kalabilirsin eğer 6 ay içerisinde hamile kalamazsan ozaaman yumurta takibi yaparız sprem testi yaparız tedaviye başlarız demişti 4 ay oldu kaldı 2 ayım :tsk: offf günler yaklaştıkca geriliyorum :tsk:

asicim haklısın tatlım düzensiz regl olmak heray ilaç takviyesi almak zorunda kalmakta zor bir durum enazından zamanında ragl oluyoruz buna şükür.ama ne biliyim şimdiye kadar böyle olmuş olsada belkide bu sefer sebebi o değildir iyi düşünelim tatlım ya.

iyi düşünelim iyi olsun evet ama ben ne kadar iyi düşünsemde kendimi biliyorum :tsk: hayırlısı ne diyeyim:tsk:

canmmmm üzülme .bızden cok bekleyenler var ama sonunda meleklerne kovuşmuşlar.pozitif düşün...

canım benimm doğru söylüyosun onları düşündükçe halime şükrediyorum ama benim de sonumun öle olmasından korkuyorum hiç bişey olmasa bile en kötü tüp bebek yaptırırımm diye düşünüyorum Allahım sonumu hayır etsin.

lavişçim sana vizeymiş finalmiş dokunmaz tatlım halledersin sen🙂 bak rüyandada düğünler falan yapıyosun ohh negüzel demekki hayatında düğün havasında bi gelişme olucak🙂

ayy cnm yaa valla ağzından bal damlıyo seninde :D:D valla inşş bitecek bu yıl valla düğün havası olacaksa ne güzel süper :deli:

laviş bak rüyanın anlamı neymiş ( Evli kadın kendini gelin olarak görmesi güzel bir kız çocuğu doğurmaya veya iyi bir işe başlamaya yorulur. Genç ve güzel bir gelin görmek helal mal ve serveti meşru kazancı ifade eder )

ayy cnm sağol benim için araştırdığın için ne güzel bi anlamı varmış kendimi gördüm zaten gelinlik içinde damatta eşimdi dans filan ediyoduk :D:D inşş hayr olur:kiss:

Bilmiyorum Lavişim yaa test yapana kadar gayet pozitifim ama test yaptıktan sonra bütün pozitifliğim gidiyor resmen bunalıma girecek gibi oluyorum eşim bu halime hem üzülüyor hemde kızıyor üzme kendini diyor ama inanın ki elimde değil ben artık beklenmedik zamanda değil beklediğim zamanda gelsin istiyorum bebişimmm ama oda hiç bir zaman gelmiyor offffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffff :tsk:

sorunda bu işte defnecim regli olamıyorum bu heray böle illa ilaçla regli olmam gerekiyor buda demek oluyorki bende pko sorunu yeniden baş gösterdi :tsk: ben regli olan arkadaşlarımda bir yöndende seviniyorum aslında en azından regli olabiliyorlar buda bişey birde bana bakın ben regli bile olamıyorum günümü bile bilmiyorum :18:

off bilmiyorum valla sıkıldım artık heray adetimi bekleyip umutlanıp adet olamamak ilaçla olmak hiç bir ay ben ne düzenli adet olabildim nede hamile kalabildim çok bunaldım böle giderse haziranı beklemeden tekrar doktoruma gidip ne kadar tedavi göreceksem görmek istiyorumm :18:

cnmm yaaa bak üzülüyosun hasta olursun sonra rahat ol eşinde üzülüyormuş baksana ne onu ne de kendini üz bırak herşey olacağına varır zaten sen ne kadar üzülsende o ne zamansa o zaman olacak inşş :kiss:

bende kaç gundu garip garip ruyalar görüyorum.ahireti gördüm.hz.Ayişeni,hz.İbrahimi, gördum.bu gunde alyans gordum.hayrdır inşeallah.ruyalarım hep gercek cıkar.

ayy cnm ne güzel rüya görmüşsün hayr olsun valla mübarek insanları görmüşsün kesin iyidir zaten yorumu:kiss:

kıslar biliyosunuzki 5 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 6. hamişimiz kim olacak ????:deli: :deli:

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş:emzirme:

1)TATLI_BELA................ 8 haftalık oldu meleğimiz :kiss:

2) yasmin nil......................
7 haftalık minik mercimeğimiz:kiss:

3) bur_ay.................
6 haftalık minik meleğimiz:kiss:

4)Ciel...............................:deli:
:kiss: cnm arkadaşım tebrikler

5) Sarı Papatya................Tebrikler cnmm :deli: :kiss:

ADET BEKLEYENLERİMİZ

koyusiyah......................6-7-8-9 nisan ????

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan
????

fatma2...................................9 nisan

selamet..................................7 nisan

gul-guzeli............................ 13 nisan

essenn..................................14 nisan

gonca 16...............................14 nisan

LaViNYaM.............................15 nisan
smi%20%2811%29.gif

defne defne..........................16 nisan

almire...................................17 nisan

shekerr hale..........................20 nisan

dilekdenizi..............................20 nisan

Ceylangözlü............................22 nisan

pelinifl.....................................23 nisan

melek24..................................25 nisan

ece naz..............................27-28 nisan

kardelen000............................28 nisan

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

canım yanlışlık var ben ruya yorum yapmadım hic ama seninçin araştırdım şöyle bir şey buldum...Rüyada ölü görüldüğünde korkulmamalıdır. Çünkü ölü hayra yorulur. Rüyada bir ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Yani ölü diri getirir....
sağol canım üşenmeyip uğraşmışsın.rüyam çok kötüydü ama çok güzel bir anlamı varmış🙂 tekrar sağol canım.

bende kaç gundu garip garip ruyalar görüyorum.ahireti gördüm.hz.Ayişeni,hz.İbrahimi, gördum.bu gunde alyans gordum.hayrdır inşeallah.ruyalarım hep gercek cıkar.
rabbim seninde rüyalarını hayra çıkarsın canım inşallah🙂

Kızlar size güzel bi haberim var ilacı almaya hala çıkamamıştım ve şimdi adetim başladı ama allah bilio ya ilaç kullanmaktan hep korkmuşumdur bu çok ii oldu benim için çünkü eğer ilaç kullansaydım hemen hamile kalmak istemezdim bebeğe bişi olur die mutluyum şu anda önümüzdeki aya allah büyük dualarımızı eşksik etmeyelim🙂

Kızlar size güzel bi haberim var ilacı almaya hala çıkamamıştım ve şimdi adetim başladı ama allah bilio ya ilaç kullanmaktan hep korkmuşumdur bu çok ii oldu benim için çünkü eğer ilaç kullansaydım hemen hamile kalmak istemezdim bebeğe bişi olur die mutluyum şu anda önümüzdeki aya allah büyük dualarımızı eşksik etmeyelim🙂
canım ya herşeyde bihayır vardır işte gelmiş kendiliğinden negüzel🙂 demek sen sitres yaptın ilaç alcan diye ama iyi olmuş bak sitresten regl olmuşsun.gelecek ay yüzümüz gülsün inşallah🙂

Geri