Asicim sagolasin canim benim varya bana umut veriyorsunuz burada kendimi cok rahat ve mutlu hissediyorum en azindan kafamizi dagitiyoruz ya sagolun kizlar iyiki varsiniz ya optum hepinizi.. 🙂
sende iyiki varsın canım benimmmmm aynen yaa kafamızı dağıtıyoruz en azından dimi ama
kizlar bise sorcam yine ama kiz bebek olmasi icin herhangi bir yintem varmi aranizda bilen? ben ilkini erk. istemistim ve icime oylebir derim ve guclu bir his dogmustu ki kesin dedim hamile kalirsam bebis erk olur.. bir arastirdim iste ne yemem gererkiyor ne yapmam gerekiyo falan arastirmistim bayagi ama simdi de kiz istiyorum.. ( tabi Allah'tan hayirlisi o ne derse nasil isterse oyle olur) simdide icime kiz bebek doguyor ve oyle hissediyorum.. ama onun icin ne yapilir bilemiyorum.. yatagin ters tarafinda yatin falan yaziyor internette boyle degisik degisik seyler duyaniniz varsa yazin kizlar.. birde cin takvimi var ama ne kadar dogru onu bilemem o biraz sacma ama eglenmek icin guzel.. cogu kiside ters cikiyormus .. hic bakaniniz varmi?
benim bildiğim adetten sonra ilişki olurda bebek tutunursa o kız olurmuş birde eğer ilişkiyi kadın isterse yani kadın ateşli olursa o ilişkide de kız oluyormuş diye biliyorum