tatlım kim demiş yumurtlama önemli değil diye bilmiyorum ama bize yıllardır öğretilen şeyi söyleyeyim yumurtlama olmazsa kadından gen aktarımı olamayacağı için gebelik oluşması mümkün değildir hem o yumurtada ki genetik materyal haricinde kalan kısım gebeliğin ilk 10 haftasını sağlıkla geçirebilmemiz ve düşüğün olmaması için bir hormon üretie yani yumurta önemli olmazsa olmaz ama... yumurtlama günü öyle kitaplarda falan yazmaz her kadının yumurtlama günü farklıdır genel geçer yargılar koymaya çalışıyorlar ama her kadındaki over hormonlara aynı tepkiyi vermez ben de 14.de olur sende 20nde yani emin olma ovulasyonun 3. de olduğuna bakarsın hamişsindir birde tahmini ovulasyon gününden hemen önceki gün ilişkiye girdiysen hamilelik ihtimalin artmıştır
tatlım birde bebiş istiyorsan gün aşırı ve ya 3 güne bir(2 gün durup 3.gün ilişki şeklinde) düzenli bir ilişki hayatın olsun sperm kalitesi ve önemli günleri kaçırmamak adına çünkü ovum 24 saat kadar canlı kalıyor ama spermler anne vücudunda 72 saate kadar canlı kalabilir 😀
sagol canim bilgilerin icin insallah hamile kalmisimdir.. keske yumurtada 24 saatten fazla yasaya bilse dimi ya 😀 bugun yine yapcaz bakalim sabah yaptik bu gecede yapariz oglusum uyuynca 😛 hehehe 😀 bakalim ondan sonrada yapmam cunki sivimda azalmalar hissediyorum yani hani yumurtlamaya yakin akintida yogunluk ve sunme durumu vardi ayin 2-3 gibi bugun baktim azalmis biraz ve daha incelmis o kadar sunme yok yani.. yinede bekleyecegiz isste bakalim.. sen nasilsin senin varmi hic ebbek yoksa ilk bebek mi olacak.. insallah vardir canim..