bakalım canım çok umutsuzum ben bugüne kadar umudum azda olsa vardı ama bugün tamamen umutsuzum. hayırlısı olur inşallah ne diyeyim
o laflar bana çok deniyor canım yaa yok gez toz evliliğin tadını çıkar yok çocuklamı uğraşxan boşver yada bizim var senin nie yok sen nie yapmıyosun yapsana sonra olmaz ıyyyyy bazen saçlarından tutup sürüyesim geliyor
yaa belki ben çocukla evliliğinin tadını çıkarmak istiyorum belki ben çocuğumla uğraşmak istiyorum sanki ben çocuk istemiyormuyum birde abuk sabuk konuşuyorlar zaten sinirlerim bozuluyo bu laflar da iyice canıma yetiyor. artık ailelerimizde istiyorlar hem bize açık açık söylüyorlar hemde başkalarını bizimkiler yapmıyo onlarda bebek yapsa artık falan filan diyo bende soran herkese diyorum bize daha var henüz düşünmüyoruz vs. şeyler söylüyorum ama nasıl içten istediğimi rabbim biliyor
aslında bu konuda benim eltim çok densiz
ona çok kızıyorum yaa Allah büyük ne diyeyim...
valla öle kuzum yaa Allah nasip etmedikten sonra elden ne gelir ki
canım benim yyaaa Rabbim inşallah sanada nasip edecek biz biliyoruz senin içini
canım bence bekle hem ne demişler sabreden derviş muradına ermiş
inşallah bize güzel haberi vereceksin canım benim
canım benim hoşgeldin aramıza hepimiz aynı dertten olduğumuz için birbirimizi ancak biz anlıyoruz o yüzden de çok güzel sohbetler paylaşımlarda bulunuyoruz
🙂 seni de listeye ekleyelim beklenen adet tarihini yazarsan bu listeden takip edersin canım benim
yazık kıza yaa allah yar ve yardımcısı olsun ne diyeyim
aminnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnn inşallahhh inşallahhh
nasıl yaniiii sen test yaptın pozitif çıktı bide kan verdin kanda damı pozitif çıktı sen hamişmisin yani