Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

yukarıda yakışıklım arkadasımız çok doğru söylüyor.benim eşim polis.sabah geldi ve anlattıklarına üzüldüm.1990 doğumlu kız akli sağlığı pek yokmuş.tabi aileside yok.tecavüze uğramış ve 5 aylık hamile.yurda gitmekte istemiyomuş.otele bırakmışlar resepsiyonla konuşup.daha sonra ne yapacaklar tam bilmiyor.kafası ALLAK bullak.sonuçta insan.o bebek doğunca ne olacak meçhul.RABBİM yardım etsin hem o kıza hem o bebeğe...

insallah selametcim tr;ye giderken 4 kisilik bir aile olarak gidecegim insallah zaten annemle konusmustum gecenlerde beni ruyasinda gormus ve esmer tenli bir kizim oldugunu gormus ruyasinda bakalim belkide ona kismet oldu ruyasini gormek hayirlisi diyelim insallah allah'im buyuk nasip ederse olur.. ALLAH'IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMM sen icimi biliyorsun yarabbim yardim et neolur.. icimde firtinalar koparken birtek senden yardim isteye biliyorum yarabbim.. (amin) selamet insallah sende ham issindir bacim walla olursak ikimizde ayni ay dogururuz heheheh insallah buradaki her bebek bekleyuen ve hamislerimizle birlikte INSALLLAHHHH!! 😀

zor durmasanda yapsan neolur be muti valla çatladım meraktan çok sabırlısın🙂

olmaz beklicem 🙂 ya bide geçenkinde 4 test negatif çıktı ondan sonra bigün baş ağrısına dayanamadım dedim son bi test yapim negatifte hap içicm bi baktım oda pozitif 3 dakka sonra telefon geldi sağlık ocağından kan testi sonucu pozitif die yani zamanı gelmeden öğrenemem die korkuyorum hem bu hafta doktora gidince kese oluşumu varmı die bakılcak eğer varsa çıkar m bebiş

evet tatlım zamanı var vede sadece rabbim biliyo biz sadece tedbiri elden bırakmıyoruz okadar.inşallah haftaya günün gelir geçer kan testin pozitif çıkar🙂 herşey gönlünce olsun canım🙂

tabi tatlım sen doğrusunu bilirsin sen bize bakma biz meraklı melahatız test yap diye gaz veriyoruz ama sonucun ne olacağına bilmeden pozitif çıkar umuduyla.zaten pazara ne kaldı🙂

evet cnmm inşallah Allah hayırlısını versin 🙂 kıss niye sıkılalım ne güzel muhabbet ediyoz şurda aşk olsun sıcacık bi ortamımız oldu burda bide topak topak bebişlermiz de olsun inşş hepimizin

ayyy cnmm Allah esirgesin yaaa yazık böyle durumdakilerden faydalananların Allah cezasını versin inşşş mikrop insanlar hiçmi vicdan yok bunlarda yaa

oyy kuzum annecinin rüyası hayra cıksın inşş gercektende öle bir bebişin olsun kuzum Allah hayırlı zamanda versin inşş

bekle kuzum bekle hayırlısı olsun gec olsun güc olmasın inşş güzel haberlerini alırız

canim cok az kaldi sabret insallah guzel haberi alacaksin.. 🙂 insallah bende cok heyecanlaniyorum senin icin..

kıslar biliyosunuzki 5 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 6. hamişimiz kim olacak ????

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş

1)TATLI_BELA................ 7 haftalık oldu meleğimiz

2) yasmin nil......................
6 haftalık minik mercimeğimiz

3) bur_ay.................
6 haftalık minik meleğimiz

4)Ciel...............................
cnm arkadaşım tebrikler

5) Sarı Papatya................Tebrikler cnmm

ADET BEKLEYENLERİMİZ

koyusiyah......................6-7-8-9 nisan

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan

fatma2...................................9 nisan

selamet..................................7 nisan

gul-guzeli............................ 13 nisan

essenn..................................14 nisan

gonca 16...............................14 nisan

LaViNYaM.............................15 nisan

defne defne..........................16 nisan

almire...................................17 nisan

shekerr hale..........................20 nisan

dilekdenizi..............................20 nisan

Ceylangözlü............................22 nisan

pelinifl.....................................23 nisan

melek24..................................25 nisan

ece naz..............................27-28 nisan

kardelen000............................28 nisan

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

inşallah hamişsindir asicik inşallah😀 artsın hamişlerimiz ya çok güzel🙂

bakalım canım çok umutsuzum ben bugüne kadar umudum azda olsa vardı ama bugün tamamen umutsuzum. hayırlısı olur inşallah ne diyeyim

o laflar bana çok deniyor canım yaa yok gez toz evliliğin tadını çıkar yok çocuklamı uğraşxan boşver yada bizim var senin nie yok sen nie yapmıyosun yapsana sonra olmaz ıyyyyy bazen saçlarından tutup sürüyesim geliyor
yaa belki ben çocukla evliliğinin tadını çıkarmak istiyorum belki ben çocuğumla uğraşmak istiyorum sanki ben çocuk istemiyormuyum birde abuk sabuk konuşuyorlar zaten sinirlerim bozuluyo bu laflar da iyice canıma yetiyor. artık ailelerimizde istiyorlar hem bize açık açık söylüyorlar hemde başkalarını bizimkiler yapmıyo onlarda bebek yapsa artık falan filan diyo bende soran herkese diyorum bize daha var henüz düşünmüyoruz vs. şeyler söylüyorum ama nasıl içten istediğimi rabbim biliyor
aslında bu konuda benim eltim çok densiz
ona çok kızıyorum yaa Allah büyük ne diyeyim...

valla öle kuzum yaa Allah nasip etmedikten sonra elden ne gelir ki

canım benim yyaaa Rabbim inşallah sanada nasip edecek biz biliyoruz senin içini

hiç bişi yapmiorum pazar gününü bekliorum adetim hala gelmedi veee test yapmamak için zor duruorum🙂

canım bence bekle hem ne demişler sabreden derviş muradına ermiş
inşallah bize güzel haberi vereceksin canım benim

canım benim hoşgeldin aramıza hepimiz aynı dertten olduğumuz için birbirimizi ancak biz anlıyoruz o yüzden de çok güzel sohbetler paylaşımlarda bulunuyoruz 🙂 seni de listeye ekleyelim beklenen adet tarihini yazarsan bu listeden takip edersin canım benim

yazık kıza yaa allah yar ve yardımcısı olsun ne diyeyim

aminnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnn inşallahhh inşallahhh

nasıl yaniiii sen test yaptın pozitif çıktı bide kan verdin kanda damı pozitif çıktı sen hamişmisin yani

kızlar bu arada ben rüyamda buğday gördüm yere serilmiş bir sürü buğday üzerine basıyordum buğdayların sonra bir arkadaşım bize misafirliğe gelmiş kısır yapcam ama bir türlü kısırlık bulgur bulamıyorum bütün marketlere bakıyorum ama kısırlık bulgur yok eve giyorum bakıyorum misafirler gidiyo dedim ben kısırlık bulgur bulamadım
olsun biz kek yedik diyorlar böle bir rüya gördüm hayır olsun inşallahh