Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kıslar biliyosunuzki 4 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 5. hamişimiz kim olacak ????:deli: :deli:

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş:emzirme:

1) TATLI_BELA ................ 6 haftalık oldu meleğimiz :kiss:

2) yasmin nil......................

3) bur_ay...................
4)Ciel...............................:deli: :kiss: cnm arkadaşım tebrikler

ADET BEKLEYENLERİMİZ

ASİMELEK ..............6-7-8-9-10 nisan

gul-guzeli .......................... 13 nisan

essenn................................14 nisan

kardelen000.........................28 nisan

yakışıklım ............................5-6 nisan

selamet ................................10 nisan

shekerr_hale .........................20 nisan

koyusiyah........................6-7-8-9 nisan

dilekdenizi................................20 nisan

Ceylangözlü..............................22 nisan

LaViNYaM................................15 nisan
smi%20%2811%29.gif

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

süper moral verdin canım..heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum..pazartesi günü mutlaka yaptıracağım testi..hayırlısı olsun mübarek cuma günü Allah herkesin gönlüne göre versin🙂
ilknurcum aramıza hoşgeldin 9 Mart son adet tarihin ise,7-10 Nisan arası beklenen tarihin,kan testi için bilee çok erken bence gününün geçmesini bekle derim tatlım olumsuz sonuç almak adet olmaktan daha zor bi durum...eğer herşey normalse yumurtlama gününü bile tutturmuşsun bence..hamilelik varsa bile bazı bayanlarda erken döllenmee dolayısıylaa bhcg hemen salınmıyor bu nedenlee bekle...bana dr um kan testine bile adetin 8-10 gün geçsin demişti iyikide demiş düşün artık...Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..

,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririz sana. Her zaman sana muhtacik, cemalini göster bize.guzel kardeşlermizin dualarnı kabul et YA RABBIM BIZE HAYIRLI EVLATLAR VER ALLAHIM.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.canlarım inşeALLAH BİRGÜN BİZİMDE DUALARMIZ KABUL OLACAK GUZEL BEBIŞLERMİZ kucamızda olacak.umıt edelim o gun gelecek.:thanks::melek:

,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririz sana. Her zaman sana muhtacik, cemalini göster bize.guzel kardeşlermizin dualarnı kabul et YA RABBIM BIZE HAYIRLI EVLATLAR VER ALLAHIM.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.canlarım inşeALLAH BİRGÜN BİZİMDE DUALARMIZ KABUL OLACAK GUZEL BEBIŞLERMİZ kucamızda olacak.umıt edelim o gun gelecek.:thanks::melek:

güzel duAn için teşekkürler arkadaşıım (amiiiiiiin)

bir gün elbette kavuşursun evine 🙂 herşey için zaman gerekli şimdi bişey bilmediğim için böyle söylüyorum ama sıkma canını şu güzel günde dua et istanbuldamısın bilmiyorum ama bak yağmur yağıyo duaların daha fazla kabul olma zamanı rabbim dualarımızı kabuletsin tabiki rabbim hayırlısını bilir hayırlısı neyse o olsun...

bir gün elbette kavuşursun evine 🙂 herşey için zaman gerekli şimdi bişey bilmediğim için böyle söylüyorum ama sıkma canını şu güzel günde dua et istanbuldamısın bilmiyorum ama bak yağmur yağıyo duaların daha fazla kabul olma zamanı rabbim dualarımızı kabuletsin tabiki rabbim hayırlısını bilir hayırlısı neyse o olsun...
canım ben ankaradayım.ailem yurt dışında yanı ben turkle evlıyım kendım azeri turkiyim.6 aydi görmüyorum göremicmde gelen yıla gide biliriz yalnız

Geri