Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

günaydın meleklerrrrr..
hepimize hayırlı cumalar olsun, rabbim sağlık, afiyet ve gönlümüzün muratlarını versin 🙂 ilknur aramıza hoş geldin, hakkınızda hayırlısı Allahım gönlüne göre versin inşallah 🙂 benim içinde dua edin kızlar nolur, bugün ilk kontrolüm var umarım herşey yolundadır 🙂
sevgiler..

ayyy cnmmmm hadi hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum cnm benim :kiss:

günaydın meleklerrrrr..
hepimize hayırlı cumalar olsun, rabbim sağlık, afiyet ve gönlümüzün muratlarını versin 🙂 ilknur aramıza hoş geldin, hakkınızda hayırlısı Allahım gönlüne göre versin inşallah 🙂 benim içinde dua edin kızlar nolur, bugün ilk kontrolüm var umarım herşey yolundadır 🙂
sevgiler..

dualarımız seninle tatlım rahat ol Allahın izni ile bir sorun olmaz inşallah 🙂

günaydın meleklerrrrr..
sevgiler..

ayy canım evet bu gün senin ilk kontrolün vardı demi hadi bakalım git kör minik mercimeğini umarım herşey yolundadır canım bu mübarek cuma günü dualarım seninle bitanem:kiss:

ayyy cnmm seninkide cok güzel olmuş güle güle kullan cnmıniçi:kiss:

ayyy demi yaa bende cok sevindim hep gelsin hep gelsin :deli: :kiss:

cnmm hayırlısı olsun bitanem yaa üzülme belkide hayırlısı böleymiş ama gelecek maçlara bakacaz inşş bu arada kist varsa eğer dediğin gibi acaba soğan kürü işe yararmı hani sen yapamamıştın onu bırakmıştn

tamam cnm silerim :kiss:

kısss anamm neler de biliyon sen senin mesleğin neydi cnmm ben kacırdım sanırım :D:D

oyyyy cnm benimmm kıyamam yaaa sende olacaksın bak bugün yakındır yani o hayaller gercek olacak o zaman diceksin ki aaa ben hayal kuruyodum gülümseyeceksin cnm benim Allah o duyguyu sanada tattıracak inan bana sende ben gibisin ama sanırım benden daha az gördün anneni Allahım öyle güZel evlatlar versin ki sana o duygunun kat katını yaşa inşallah mutlu ol cnmmm :kiss::ar4fd:

hakkımızda hayırlısı olsun canım benimmm inşallahh hepimiz sen ben burda olan bütün arkadaşlarımız en hayırlı zamanda tadar annelik duygusunu :kiss:

defneciğim hoş geldin, ne güzel seni burada görmek 🙂 bak gör bu topik sana da uğurlu gelecek sırf bu ay 4 hamile çıkardık 🙂 rabbim inşallah hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin 🙂
hoşbulduk tatlımmmm🙂inşallah bana ve tüm isteyenlere..

canım hoşgeldin aramıza.inşallah rabbim burda bebek isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder.bizler vaktini saatini beklemedeyiz. belki bizim için şuan bunları yaşamamzı hayırlıdır,bilemiyoruz.verdiklerindede hayır var vermediklerinde de.bu nedenle rabbimin verdiklerine de hamdolsun vermeyip hayır gösterdiklerinede hamdolsun.inşallah normal yolla hamile kalırsın güzel kardeşim.
sağol iyi yürekli arkadaşım ne güzel şeyler yazmışsın hoşbulduk🙂
canım yaa üzülme neolursun hayırlısı olsun diyelim lavişimin dediği gibi gelecek maçlara bakcaz artık :kiss:

Mevsiminde görülen Erik bir yitiğin bulunması yahut rızka, Hastanın erik yemesi şifa bulmasına, Mevsimi dışında görülen erik üzüntü, keder ve hastalığa delalet eder.Olgun erikler mutluluğun işaretidir. Rüyada erik topladığınızı gördüyseniz, hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz anlamına gelir.Ağaçta görülen erik, zenginliği haber verir. Eriğin rengine ve güzelliğine göre yorumlanır.Rüyada ve mevsiminde erik görmek ne renk olursa olsun, eger tatli ise eline mal geçecegine isarettir. Rüyada erik yedigini gören eger hasta ise iyilesir, isi bozulmus ise düzelir. Bir baska rivayete görede: Vaktinde görülmesi riziktir. Mevsimsiz olarak görülürse, hastalik yahut üzüntü ve kederdir. Hasta, rüyasinda erik yedigini görse hastaligi iyilesir.Olgun erikler mutluluğun işaretidir. Erik topladığınızı görürseniz, hayallerinizi gerçekleştireceğiniz anlamına gelir.diyor canım Rüyan hayır olsun inşallah :kiss: birde rüyayı neye yorarsan öle olurmuş iyi diyelim iyi olsun demi 🙂

canım yaa Ağzına diline yüreğine sağlık hiç erinmeden okumuşsun onca sayfayı 🙂 Allah razı olsun canım yaa Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallahhh:kiss:
amin asicim aminn rabbim tüm isteyenlere versin canım beim🙂

ayyy cnmm hepsini okudun demek üşenmeden :D:D geldiğine cok sevindim cnmm iyiki geldin başımızın üsütnde yerin var biliyorsun cnmm Allah hayırlı zamanda versin inşş bende 2.5 yılıdr evliyim 2 yıldır istiyorum 6 ay önce dr işini bıraktım bakalım neler olacak Mevlam ne eylerse güzel eyler inşşş tekrar h.g herzaman aramıza olmanı isterim :kiss:
yok kız üşenmedim valla 2 günde okuyuverdim🙂 merakettim arkadaşlarımın neyi varmış, neler yaşanmış...durumumuz nerdeyse aynı tatlım inşallah sonumuzda aynı olurda çok beklemez tez vakitte hamile kalırız🙂

arkadaşlar merhaba.. bugün katıldım aranıza..kimselere soramadığım sorularım var,yardımcı olurmusunuz? 9 mart adetimin başlangıcı,ayın 25 inde eşimle çocuk sahibi olmaya karar verdik ve ilk defa bunun için gerekli şeyleri yaptık🙂 şuan hamile olup olmadığımı öğrenmek için biliyorum çok erken ama günler geçmek bilmiyor. kanda ne zaman belli olur adet tarihimi bekleyemicem çok ama çok heyecanlıyım bi fikri olan var mı?
merhaba canım sende hoşgeldin🙂 daha çok yeni tatlım yaaa varsa bile gözükmez üzülüverirsin sen bekle regl gününü sabret daha yolun başındasın ancak temennim ilk ve son denemen olması çabucak bebeğine kavuş inşallah🙂

canım defnem,seni burda görmek çok güzel..Pozitifliğine hayranımm 🙂
canımmmmm bende sana hayranımm🙂baktım bizim fıstıklar burda bende geliyim dedim arada.hem ciel uğur getirir dedi 1 ayda 4 hamiş rekor yani negüzel🙂 darısı başımızaa...

günaydın Canlarım Hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek Cuma gününde dualarımızı kabul etsin inşallah Sizi seviyorum ve iyiki varsınız :kiss:

dün iş yerinde otururken 5 dakikalık bir hayal kurdum ve o 5 dakika beni o kadar çok mutlu etti ki anlatamam :hıms: mesai saatimin bitiminde şöle kendimin hamile olduğunu düşündüm o anki mutluluğum gözlerimin önüne geldi eşimin bu haberi duyduğunda yüzündeki o mutlu ifade mutluluktan ağzının kulaklarına varması geldi gözlerimin önüne 🙂 ailelerimizle paylaştığımızda onların o mutlu güzel kahkahaları çınladı kulaklarımda :hıms: o anı yaşamak için herşeyimi verirdim Allahım şu mübarek cuma gününde yalvarıyorum ne olur bizede annelik duygusunu tattır ne olur :tsk: ben annesiz büyüdüm anne ne demek bilmiyorum bu yüzden anne olmayı çok istiyorum :hıms:
ay bitanem kıyamam ben sana annesizmi büyüdün sen🙁 rabbim inşallah eksik kalan tarafını sana hayırlı,sağlıklı bir evlat vererek doldurur...

bu arada bu gün ece nazda bir senenin ardından doktora gidecekti bakalım doktor ona ne diyecek dualarım sizinle kızlar inşallahhh hayırlı haberlerle dönersini Cilecimm ve Ececim haber bekliyorum çok bekletmeyinn ne olur :D:D

sağol asicim güzel ve içten duaların için.. ececim seninde umarım doktor kontrolün iyi geçer canım..
hepinize öpücükler kucak kucak..

hoşbulduk tatlımmmm🙂inşallah bana ve tüm isteyenlere..

sağol iyi yürekli arkadaşım ne güzel şeyler yazmışsın hoşbulduk🙂
amin asicim aminn rabbim tüm isteyenlere versin canım beim🙂

yok kız üşenmedim valla 2 günde okuyuverdim🙂 merakettim arkadaşlarımın neyi varmış, neler yaşanmış...durumumuz nerdeyse aynı tatlım inşallah sonumuzda aynı olurda çok beklemez tez vakitte hamile kalırız🙂

merhaba canım sende hoşgeldin🙂 daha çok yeni tatlım yaaa varsa bile gözükmez üzülüverirsin sen bekle regl gününü sabret daha yolun başındasın ancak temennim ilk ve son denemen olması çabucak bebeğine kavuş inşallah🙂

canımmmmm bende sana hayranımm🙂baktım bizim fıstıklar burda bende geliyim dedim arada.hem ciel uğur getirir dedi 1 ayda 4 hamiş rekor yani negüzel🙂 darısı başımızaa...

ay bitanem kıyamam ben sana annesizmi büyüdün sen🙁 rabbim inşallah eksik kalan tarafını sana hayırlı,sağlıklı bir evlat vererek doldurur...

evet cnmm inşallah hepimiz mutlu sonla buluşuruz ALlah herkese versin inşş hayırlı zamanda tabi

Geri