Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ayyy cnmmmm hadi hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum cnm benim

dualarımız seninle tatlım rahat ol Allahın izni ile bir sorun olmaz inşallah 🙂

ayy canım evet bu gün senin ilk kontrolün vardı demi hadi bakalım git kör minik mercimeğini umarım herşey yolundadır canım bu mübarek cuma günü dualarım seninle bitanem

hakkımızda hayırlısı olsun canım benimmm inşallahh hepimiz sen ben burda olan bütün arkadaşlarımız en hayırlı zamanda tadar annelik duygusunu

defneciğim hoş geldin, ne güzel seni burada görmek 🙂 bak gör bu topik sana da uğurlu gelecek sırf bu ay 4 hamile çıkardık 🙂 rabbim inşallah hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin 🙂
hoşbulduk tatlımmmm🙂inşallah bana ve tüm isteyenlere..

sağol iyi yürekli arkadaşım ne güzel şeyler yazmışsın hoşbulduk🙂
amin asicim aminn rabbim tüm isteyenlere versin canım beim🙂

yok kız üşenmedim valla 2 günde okuyuverdim🙂 merakettim arkadaşlarımın neyi varmış, neler yaşanmış...durumumuz nerdeyse aynı tatlım inşallah sonumuzda aynı olurda çok beklemez tez vakitte hamile kalırız🙂

merhaba canım sende hoşgeldin🙂 daha çok yeni tatlım yaaa varsa bile gözükmez üzülüverirsin sen bekle regl gününü sabret daha yolun başındasın ancak temennim ilk ve son denemen olması çabucak bebeğine kavuş inşallah🙂

canım defnem,seni burda görmek çok güzel..Pozitifliğine hayranımm 🙂
canımmmmm bende sana hayranımm🙂baktım bizim fıstıklar burda bende geliyim dedim arada.hem ciel uğur getirir dedi 1 ayda 4 hamiş rekor yani negüzel🙂 darısı başımızaa...

ay bitanem kıyamam ben sana annesizmi büyüdün sen🙁 rabbim inşallah eksik kalan tarafını sana hayırlı,sağlıklı bir evlat vererek doldurur...

bu arada bu gün ece nazda bir senenin ardından doktora gidecekti bakalım doktor ona ne diyecek dualarım sizinle kızlar inşallahhh hayırlı haberlerle dönersini Cilecimm ve Ececim haber bekliyorum çok bekletmeyinn ne olur

sağol asicim güzel ve içten duaların için.. ececim seninde umarım doktor kontrolün iyi geçer canım..
hepinize öpücükler kucak kucak..

evet cnmm inşallah hepimiz mutlu sonla buluşuruz ALlah herkese versin inşş hayırlı zamanda tabi