Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoş geldın canım[/QUOT
nasılsınız bakalım?

ya canım bende bı rüya gördüm yazdım ama görmedın herhelde bınımkınıde yorumlarmısın canım bı arkadasımla konusuyoruruz bana bı yüzük verıyor busenıdıye yanı bana hedıye edıyor sonra bıtane daha çıkarıyor üzerınde allah yazıyor bunu satacam dıyor ben de bana satdıyorum elıme takıyorum yüzüklerı bukadr canım bı yorumlarmısın canım yaa

canım hayırlara çıksın,eğer arkadaşın gerçekten hamile ise onunla haberleşeceğine delâlet.eğer arkadaşın hamile degılse,onun sıkıntıda olduğunu gösteriyor.ve mide bulantısında konuşamaması da onun zor durumda kalıp sana karşı mahcup olacağına yada senden zorlanarak birşeyler saklayacağına delâlettir.
sağol canım ya arkadaşım gerçekten hamile.biraz bulantıları vardı onunda.aman sıkıntısı olmasın inşallah.çok teşekkür ederim.

tşkler iyi olmaya calışıyorum canım malesef regl oldum 🙁 neden diye sorarsanız ben 2 ay önce çook büyük trafik kazası yapmıştım hastanede felan kaldım onun etkisini atlatamadım o korku içinde yumurtlaıklarım çatlamamış dr.a gittim o söledi korku olduğu için regl olamamışsın dedi bende cmrtesi eczaneden gittim adet söktürücü aldım hap onu kallundım 2 gün sonra regl oldum rahatladım ama baya yıprandım kafamı kaldıramadım çoook üzüldüm 🙁 hayırlısı yaaa napıyım yani beni teselli eden siz varsınız 😉 iyiki varsınız .. 2 eylül değiştirirmirsiniz regl günümü...

Canım şimdi okudum yazdıklarını;öncelikle kaza olmuş bitmiş ama ben yine de geçmiş olsun demek istedim.Allah daha büyüklerinden korusun.
Asıl gelmek istediiğim bebiş olayı;bir yazı göndermiş arkadaşlarımızdan biri.Sanırım Vahide'ydi onu bulup okumanı istiyorum.Eminim senin de anne olacağın gün kaderinin bir sayfasında yazılmış seni bekliyordur.Lütfen kendini yıpratma olurmu....

ya canım bende bı rüya gördüm yazdım ama görmedın herhelde bınımkınıde yorumlarmısın canım bı arkadasımla konusuyoruruz bana bı yüzük verıyor busenıdıye yanı bana hedıye edıyor sonra bıtane daha çıkarıyor üzerınde allah yazıyor bunu satacam dıyor ben de bana satdıyorum elıme takıyorum yüzüklerı bukadr canım bı yorumlarmısın canım yaa
aşkolsun kız bu rüyayı fatos söylemişti bera gördü diye bende 2 gün önce yorum yazmıştım.yakaladım seniiiii geçmiş yazıları okumuyorsun demek🙂

Canım şimdi okudum yazdıklarını;öncelikle kaza olmuş bitmiş ama ben yine de geçmiş olsun demek istedim.Allah daha büyüklerinden korusun.
Asıl gelmek istediiğim bebiş olayı;bir yazı göndermiş arkadaşlarımızdan biri.Sanırım Vahide'ydi onu bulup okumanı istiyorum.Eminim senin de anne olacağın gün kaderinin bir sayfasında yazılmış seni bekliyordur.Lütfen kendini yıpratma olurmu....
evet canım tarfik kazası yaptım onun şokunu atlatamadım kendimi toparlayamadım derken bebek olayı beni biraz güldürdü neşe verdi derken tekrar umutsuzluğa kapıldımm :stop: olmadı neyse diyelim hayırlısı böyleymiş nasip deilmiş... aöle allahım büyüklerinden esirgesin.. kimsenin başına vermesin.. ecel başıma geldi ama demekki bebeğimi görecek günüm varmış dedim hastanede uyandığımda :baby: kendi kendime öle dedim... napııym kaderimde varsa olur olmassa.... çekilecek günüm varmış demekki... :fırtına: öle işte canım... tmm canım iyi dileklerin için tşkler ..

Geri