Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm arkadaşlar...biraz yoğundum açamadım...şimdi yazılanları okudum okurken de şöyle bi düşündüm...yiyecek ekmeğe muhtaç insanlarda hamile kalıyor bir gecelik ilişkidende hamile kalınıyor şimdi biz geceyi yani yumurtlama gününü yakaladık diyelim kürler olmasa hamiş olamıcakmıyız yada kürleri yaptık yumurtlama gününü geçirdik kısacası bazen düşünüyorumda tamamiyle allah izin verirse olur demekki daha günleri var dünyaya gelmek için...bence kürler ve yumurtlama günü takip ederken duada etmemiz gerekir diye düşünüyorum sizce

tabıkı dua etmelıyız yer gök dua ıle ayakta zaten ben buna ınanıyorum ama elımızden gelen herseyıde yapmalıyız denemelıyız tatlım

beracım yazını okurken çok duygulandım sanırım benim düşüncemlede bağdaşıyor.herşey kısmet

insallah canım bende aglaktan maf oldum çok güzel ya insallah bizimde bebişlerimiz geler bize süpriz yaparlar ya sonu çok güzel bıttı hikayenın
inşallah canım allah büyüktür olsun artık hepimizin inşallah benim 3 sene dir olmuyo 3 sene ne demen yaa ne damek
slm arkadaşlar...biraz yoğundum açamadım...şimdi yazılanları okudum okurken de şöyle bi düşündüm...yiyecek ekmeğe muhtaç insanlarda hamile kalıyor bir gecelik ilişkidende hamile kalınıyor şimdi biz geceyi yani yumurtlama gününü yakaladık diyelim kürler olmasa hamiş olamıcakmıyız yada kürleri yaptık yumurtlama gününü geçirdik kısacası bazen düşünüyorumda tamamiyle allah izin verirse olur demekki daha günleri var dünyaya gelmek için...bence kürler ve yumurtlama günü takip ederken duada etmemiz gerekir diye düşünüyorum sizce
haklısın sana katılıyorum arkadaşım herşey allahtan buda aynı şekilde kısmet bu işler
ama gelde gönlüme anlat şahsen ben çok istiyorum

Geri