Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Iyigeceler melekler nasılsınız bakalım çalışmalar başlamış kolay gelsin kızlar bakalım 1 de olmadım yarında olmam inş belki yegen haberini veririm sizlere

canım ne diyosun gerçekten kendimin gibi çok sevindim.:deli:yalnız anlamadığım zaten sen yumurtlama döneminde eşin ikna olmadığı için korunuyordunuz bildiğim kadarıyla,ama sonra sen ikna ettin ve yumurtlama zamanı geçti.e şimdi o zamanı korunarak geçirmiş olmadınız mı?
bu arada rüyan hayırlara çıksın,anam burdaki herkeste ne güzel rüyalar görüyor .meleğiz ya ondan heralde🙂canım rüyada canlı bişey yetiştirmek yani bitki çiçek vs.çok iyidir.murat anlamına da gelir,sevineceğin bir şey olacak anlamına da gelir ama daha çok sanki bebişmiş gibi geldi bana.:deli:

Yok gülüm sen yanlış anlamışsın;konuştuğumuz gün yumurtlama günüm geldi derken 'hani yaklaştı' ondan temkinli oluyor demek istemiştim.Yoksa kısa bir hesapla 30 günde bir regl olduğum düşünülünce yumurtama zamanım 16.gün artı eksi iki gibi düşününce o dönemi kaçırmamış olduk.Adam Washington'a gidince değişti birden 🙂)
Bakalım ne olur tabi;aylardır isteyenler var Allah öncelikle en acilinden onlara sonra da bizlere nasip etsin.

Rüyaya gelince evet güzel bir rüyaydı Allah hayırlara vesile etsin ama o zaman da dediğim gibi diyadin netten bakmıştım anlamını;murat demişsin ya bana o da uyar 🙂) Hayatta o kadar güzel şey var ki insanın başına gelebilecek bir şeyle tabiki sınırlandırmamak lazım...

Slm...Öncelikle yoncaxa yazayım dedim sonra döndüm yazılanları okudum.Bir yarım saat falan ancak oldu eve döneli tabi bu arada 🙂 Siz düşünün artık neler kaynattığınızı ne kadar merak ettiğimi;ama sanırım hafta sonunun etkisiyle fazla bir araya gelememişsiniz. 😕

Hikaya çok anlamlıydı;çok beğendim.Bize ulaştıranın ellerine,bu kadar acıyı sevinci üşenmeden günü gününe not alan ve bebişine sonunda kavuşan arkadaşın da yüreğine sağlık...

Gönlüm ister ki en yakın zamanda Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşama şansı versin.

gunaydin_9yZb.jpg

Geri