Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hosbulduk canım nasılsın okudum canım yazdıklarını sagol tatlımya bende aldım basladım bugün hadı hayırlısı artık bakalım esımde keçi boynuzu pekmezı yıyıyor artık bu ay yerımızde duramıcaz:pasi:
canım o dediklerini mi aldın?bal başka marka mı aldın toplam ne kadara mal oldu?birde kesinlikle günde 2 defa al bitanem sorun yaşamayalım.bu arada benim eşimde benim adetle birlikte keçi boynuzu pekmezine başlamıştı günde 2 defa 2 çorba kaşığı veriyordum.şimdi ek olarak fındık aldım onları rondodan geçirdim ve kuru üzüm ekledim.şimdi sadece keçiboynuzu pekmezi olarak degilde,pekmez fındık kuru üzüm karışımı MACUN şeklinde yapıp veriyorum.hem tadı daha güzel oldu hem daha etkili:puff:bu arada şu an granül kahve yaptım verdim içiyor:utan:malum hücreleri hızlandırmak için🙂

canım o dediklerini mi aldın?bal başka marka mı aldın toplam ne kadara mal oldu?birde kesinlikle günde 2 defa al bitanem sorun yaşamayalım.bu arada benim eşimde benim adetle birlikte keçi boynuzu pekmezine başlamıştı günde 2 defa 2 çorba kaşığı veriyordum.şimdi ek olarak fındık aldım onları rondodan geçirdim ve kuru üzüm ekledim.şimdi sadece keçiboynuzu pekmezi olarak degilde,pekmez fındık kuru üzüm karışımı MACUN şeklinde yapıp veriyorum.hem tadı daha güzel oldu hem daha etkili:puff:bu arada şu an granül kahve yaptım verdim içiyor:utan:malum hücreleri hızlandırmak için🙂

evet canım dedıklerını aldım bal aynısı bulamadım ama aynı özellıkte baska markanınkını aldım 41 tl tuttu hepsı canım eve gelıncede hemen karıstırdım yedım esımede verdım esımde keçı boynuzu pekmezıne baslayalı 2-3 gün oluyor bakalım bu ay neler olacak dedıgın gıbı yıyıcem merak etme sagol bılgılendırdıgın için tatlım hadı bakalım sende basladın çalışmalara ınsallah olacak bebiş

Geri