Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah sende bi gün muradına erersin neden hiç olmayacakmış gibi gelsin canım herşeyin vardır bi çaresi önemli olan bu kararı almak ve istemek tüp bebek aşılama falan düşündünüzmü
klomenle başladık işe yaramadı menogon iğne kullandık işe yaradı ama tedaviyi bırakmam gerekti bıraktım bakalım ağustosta tekrar gidicem ..
ne bilimki cnm yaa çok üzüyor beni bu çok

mrhaba meleksen ben bugün katıldım aranza.sen nasılsın?
hoşgeldin sende canım iyiyim cnm saolsasın sen nasılsın
sende hoşgeldin aramıza tatlım inşallah sanada uğurlu gelcek burası
hoşbulduk inşallah ugurlu geliriz birbirimize cnm
iyiyiz canım sen nasılsın ümitsizliğe kapılma hiçbir zaman seninde olur birgün bebeğin
inşallah cnm isteyen hepimize nasip etsin inşallah

klomenle başladık işe yaramadı menogon iğne kullandık işe yaradı ama tedaviyi bırakmam gerekti bıraktım bakalım ağustosta tekrar gidicem ..
ne bilimki cnm yaa çok üzüyor beni bu çok
evt canım kolay diil ama hiç bizaman pes etme seninde olcak elbet bebişin yüce rabbim gönlüne göre versin er yada geç kavuşacaksın yavruna önemli olan istemek

kızlar ben geldim.bi banyo temizliyeyim dedim,ölüyodum nerdeyse.biraz çamaşır suyuna fazla sempatim vardır.yanlışlıkla çamaşırsuyuyla tuz ruhunu karıştırınca tuhaf bir ses ve yakıcı bir koku çıktı.bebiş sahibi olamadan mefta oluyodum:flybye:

Ebruaker nasılsın tamamen iyileşmişsin inşallah umarım o beklediğin zaman sen anlamadan gelip geçerde seninde hamiş haberini alırız tatlım.
Sergülcüğüm kusura bakma önceki yazıları okuyordum msjını yeni gördüm ama sen çıkmışsın,seninde başından talihsiz bir hamilelik geçiyor anladığım kadarıyal Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah,benzetmek gbi olmasın ama benimde bebeğin kesesini görememişlerdi,sonrasında dış gebelik olduğunu öğrendik🙁 umarım seninki güzel olur canım benim