Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ne kızlar yaa oku oku bitmiyor bir kaç gün nete giremiyoruz sizde maaşallah roman yazıyorsunuz😀 anam kaç saatir burdayım biliyormusunuz sırf yazılanları takip edicem diye kızcağaza slm bile veremedim(SERGÜL) neyse ben geldimm😀
canım hoşgeldin,üye değilken senin yazdıklarınıda takip ediyordum.sonra üye olunca sen pek girmez oldun.hayırlısı olsun,eninde sonunda Allahın izniyle bebişlerimize kavuşucaz
kızlar burda hiç birşeyi dert etmeyin sakın.şimdiye kadar olmadıysa onları unutun.şimdiden sonra olacak demek.hem bide burası uğurlu geliyor.herkes birbirine dua ediyor.e sizde katılınca dua eden sayısı fazlalaşıyor
canım hoşgeldin,üye değilken senin yazdıklarınıda takip ediyordum.sonra üye olunca sen pek girmez oldun.hayırlısı olsun,eninde sonunda Allahın izniyle bebişlerimize kavuşucaz
Ah ah sorma yoncam başıma gelenleri pişmiş tavuğunkine bile gelmemiştir eminim çünki pişmiş durumdan haberdar değil😀 Evet bir dönem çok sık giriyordum ama sonra bebeğimi kaybettim 4 haftalıkken dış gebelik teşhisiyel ameliyat oldum ve o dinlenme sürecinde pek giremedim ama merak etmeyin yien sahnlerde yerimi aldım
kızlar biliyorum geldim ve yine gidiyorum kahretsin sizi yine kendimdem mahrum bırakıcam ama bu defa kısa süreliğine merak etmeyin bi koşu denize gidip gelicem aşama burdayım elma kurtlarım hadi öpüldünüz datlular😀
Ah ah sorma yoncam başıma gelenleri pişmiş tavuğunkine bile gelmemiştir eminim çünki pişmiş durumdan haberdar değil😀 Evet bir dönem çok sık giriyordum ama sonra bebeğimi kaybettim 4 haftalıkken dış gebelik teşhisiyel ameliyat oldum ve o dinlenme sürecinde pek giremedim ama merak etmeyin yien sahnlerde yerimi aldım
çok üzüldüm...ben yeni üyeyim🙂geçen yıl bende düşük yaşadım.allah sabır versin.umutlarımızı yeşertiyor bu site.umarım yeni hamileleikler yaşarız hep beraber kızlar