Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet sormustum canım hazlda 3. ay demıstı yoncax 3yada 4 demıstı söyleseydın kız ne olcak sende neyse sende 3 ay dıyosun demek ınsallah öyle olur canımya içinden geçenler olurmu pekı onuda sorayım kısmet artık bu ay rahat olucam karar verdım takmıcam kafama o kadar ve herseyı oluruna bırakıcam
aslında gerçek şuki bu zamana kadar kimse hakkında içime bi şey doğmamıştı.yani bu kadar kuvvetli olarak.sen ilk sin.eğer hamile kalırsan demekki içime doğanlar olabiliyo demektir.:deli:evet en güzeli kendimizi rahat bırakmak.

aslında gerçek şuki bu zamana kadar kimse hakkında içime bi şey doğmamıştı.yani bu kadar kuvvetli olarak.sen ilk sin.eğer hamile kalırsan demekki içime doğanlar olabiliyo demektir.:deli:evet en güzeli kendimizi rahat bırakmak.

ınsallah canım benım ınsallah bu bereket ayında ramazan ayında hamıs olurum tabıkı sızlerde olacaksınız ınsallah

Kızlar ben çıkıyorum eve gıdıcem şimdi tekrar gırebılırsem yazarım sızlere kendınıze çok ıyı bakaın çok çalısın görüşmek üzere hoşçakalın öpüyorum sızlerı

Geri