Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Seni çok iyi anlıyorum canım bende her adetinilk birkaç günü çok kötü oluyorum.Ama sonra toparlanıyorum naapalım güçlü olmamız lazım .doktor a gittim 17 ay uzun bir süre dedi oda rahim filmi çektirdim geçen bahsetmiştim.bu akşamdan itibaren başlıyoruz çalışmlara bakalım adetim 18 ağustos.Doktor adetin ilk gününden sayarak 10.- ve 20. günleri arası gün aşırı ilişki dedi.Ben 22 temmuzda olmuştum.yani tam 10 .günüm bana şans dileyin🙂

evet rahım fılmı çektırdın bılıyorum canım belkı hemen hamıs kalırsın bellı olmaz hadı bakalım baslayın çalısmalara sıkı çalısın bak ınsallah gelecek melegın bu ay ıyı sanslar sımdıden

Folbiolü tok karnına alıyorum oda bulantının şiddetini arttırıyo gibi geliyo ama belkide folbiolden değildir anlıyamadım .Aynen öğleden sonra başlıyo yatana kadar şimdilik hafif hafif devam ediyo.
İçim kızın olucak diyo arkadaşım hakkında hayırlısı senin içinde iyi olur bir oğlun var bide kızın olur hayırlısıyla.
ılac ac karna daha cok mıde bulantısı yapıyo ben onuda denedım her hamılelıkde degısıyo bas donmesı mıde bulantı sıddetı benım bunda bas donmem yok mesela ama ılkınde korkudan bakkala bıle cıkamıyodum dusecem dıye cnm hayırlısı olsun elı ayagı duzgun saglıklı olsun allahım anasına babasına hayırlı evlat eylesın ben baska bısey ıstemıyorum (gonlumuzden gecen kız tabı )

Seni çok iyi anlıyorum canım bende her adetinilk birkaç günü çok kötü oluyorum.Ama sonra toparlanıyorum naapalım güçlü olmamız lazım .doktor a gittim 17 ay uzun bir süre dedi oda rahim filmi çektirdim geçen bahsetmiştim.bu akşamdan itibaren başlıyoruz çalışmlara bakalım adetim 18 ağustos.Doktor adetin ilk gününden sayarak 10.- ve 20. günleri arası gün aşırı ilişki dedi.Ben 22 temmuzda olmuştum.yani tam 10 .günüm bana şans dileyin🙂

canım sen kaç günde bır regl oluyosun

ya bu agustos ayında herkes hamıs mı olacak ne hadı hayırlısı canımya 12 gün olsun ılk önce gögüsler belırtı verır dıyorlar ınsallah hamıssındır tatlımya
ayyy inşallah canım çok sağol.felaket sızlıyolar.ama bak sende ağustosta hamile kalacaksın.hem ne güzel bide mübarek ramazan ayı.daha çok dua edicez birbirimize.

ayyy inşallah canım çok sağol.felaket sızlıyolar.ama bak sende ağustosta hamile kalacaksın.hem ne güzel bide mübarek ramazan ayı.daha çok dua edicez birbirimize.

ınsallah canım ınsallah hamıs olacaksın nerden bılıyosun kız agustosta hamıs olacagımı heee kısmet tabıkıde ınsallah olur ya Allah ım herkese nasıp etsın ınsallah yarabbım AMIN evet mübarek ramazan ayı olacak bıde ınsallah biz agustosda hamıs oluruz:esra:

Geri