Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ıyıyım canım sen nasılsın evet gün içinde çok bırıkıyor yazıyoruz durmadan bız makına gıbıyız vallahı ya ınsallah canım agustosta lıstede olurum kısmet tatlım ya
Bende drdaydım bugün... 5günde bir görücem diyor şimdilik. Kese kendini toplamış haftaya kalp atışları için tekrar gidicem inşallah. Hayırlısı neyse hakkımda öyle olsun ALLAH iki çocuğumu bana benide onlara bağışlasın cümlemizin aminnnn. :fırtına:

Bende drdaydım bugün... 5günde bir görücem diyor şimdilik. Kese kendini toplamış haftaya kalp atışları için tekrar gidicem inşallah. Hayırlısı neyse hakkımda öyle olsun ALLAH iki çocuğumu bana benide onlara bağışlasın cümlemizin aminnnn. :fırtına:

ınsallah bebegını saglıklı sekılde kucagına alacaksın canım benım hiç canını sıkma Allah ım onu sana bagıslayacak

gozun aydın bak gorunuyo artık kese inş haftayada kalp atısını duyacaksın daha rahatlarsın cnm bısey sorcam ultrasyonu alttan mı bakıyorlar yoksa gobektenmı

sergülcüm simdi yok bısey pette
Belkide yerleşme kanamasıdır umarım öyledir öyle değilse bile biz burdaayız ALLAH izin verdiği müddetçe.Bu siteyide yapanlar cennetlikler inşallah herkes burda yeni arkadaşlarıyla güzel bir aile ortamı oluşturdu herşey paylaşılıyor ne güzel .İnsanlar rahtlıyor destek alıyor herkese soramadığını soruyor .

Burda hep beraber üzülüp mutlu oluyoruz...Rabbim herkesin gönlündekini versin.

gozun aydın bak gorunuyo artık kese inş haftayada kalp atısını duyacaksın daha rahatlarsın cnm bısey sorcam ultrasyonu alttan mı bakıyorlar yoksa gobektenmı
İdrara sıkışıp gittim hep ama göremediler net gözükmüyo onun için alttan bakıyorlar.Bu durum hoşuma gitmiyor ama bebeğimide merak ediyorum.Sonuçta kesinlikle zararı yokmuş internettede biryerde okudum, ozaman ilişkininde yasak olması gerekirdi diye yazıyodu.

Belkide yerleşme kanamasıdır umarım öyledir öyle değilse bile biz burdaayız ALLAH izin verdiği müddetçe.Bu siteyide yapanlar cennetlikler inşallah herkes burda yeni arkadaşlarıyla güzel bir aile ortamı oluşturdu herşey paylaşılıyor ne güzel .İnsanlar rahtlıyor destek alıyor herkese soramadığını soruyor .

Burda hep beraber üzülüp mutlu oluyoruz...Rabbim herkesin gönlündekini versin.

bencede sergül ya sanada sevındım canım bebişin negüzel kesesını görmüsün canım allah kucana almayıda nasıp etsın canım..

Geri