insallah canim allah razi olsun sende allaha emanet ol orda size yazicam reli olsamda bebisin haberini alsamda size haber edicem melekler insallah dediginiz gibi bu ay gelir minik kuzum.sizleri cok seviyorum kizlar.
insallah canim allah razi olsun sende allaha emanet ol orda size yazicam reli olsamda bebisin haberini alsamda size haber edicem melekler insallah dediginiz gibi bu ay gelir minik kuzum.sizleri cok seviyorum kizlar.
tesekkur ederim canim siz zaten hep dualarimdasiniz ve hep dua edicem size canim dedigim gibi 3 ayinda melegin gelicek insallah sen uzulme optum by by by
ınsallah canım ya Allah ım duysun bızı yarabbım kabul etsın dualarımızı isteklerımızı artık üzülmüyorum tatlım bılıyorum melegım en kısa zamanda gelecek hıssedıyorum
Selzeh sen nasılsın arkadaşım oku oku anca bitirdim gün içinde ara ara bakmak lazım birikince zor oluyor .Yeni ayda hamişler listesinde görücez inşallah senide.
smart girl geçen gece yoncax la okadar dil dökmüştük sana o geceki sohbetin boşa gitmediğine eşini ikna ettiğine sevindim.İnan bana bu güzel duyguyu daha önce tatsaydım diyeceğinizi ümid ediyorum gönlünce olsun.
Selzeh sen nasılsın arkadaşım oku oku anca bitirdim gün içinde ara ara bakmak lazım birikince zor oluyor .Yeni ayda hamişler listesinde görücez inşallah senide.
ıyıyım canım sen nasılsın evet gün içinde çok bırıkıyor yazıyoruz durmadan bız makına gıbıyız vallahı ya ınsallah canım agustosta lıstede olurum kısmet tatlım ya