Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sağol sultancım canım bneim bende bol su içiim ozamn mikrop olabilir tabi yaa ayaklarıma falanda çok dikkat etmeye çalışlıyorum artık inş bidaha olmaz da önemli bişi değldir cnm
inşallah değildir.bu akıntıdan bi kaç gün sonra yumurtlama günümdeki yumurta akı gibi olan akıntı geldi, bir gün sonra kasıklarım bi başladı ağrımaya bir gün sağ kasığım ağrıdı bütün bacağıma vuruyordu ağrısı.sonra sol kasığım anladımki yumurta çatlama günüm.şimdi2 gün geçti kasık ağrılarımda geçti bakalım eğer çalışmamız tuttuysa döllenme sürecine girmiş bulunuyorum.vede dinleniyorum.anlıyıcan aynı şeyleri yaşıyoruz.ve nerdeyse aynı tarihlerde reglimizi bekliyoruz.

nur canim obur sayfaya yazmissin bizim burda cuma namazi daha yeni basliycak yarim saata kadar yola cikicam ay efsunda gelmemis daha keske ben cikmadan gelseydi bi

beracım sakın kafana takma şimdi belkı bebegın yerlesme kanamasıda olabılır yada öncekı aylarda reglıne yakın lekelenmen olurmuydu hiç tatlım regl olursanda lütfen üzülme hayırlısı ne ıse o olsun canımya

öncekı aylar olsa çok üzülüyordum ama şimdi üzülmüyorum canım ya desteklerıniz için tesekkürler canlarım lekenme oluyordu ama bır gün önce belırtı verırdı bu bızraz erken oldu olsun adet bıtınce çalışmalara devam buda guzel ya bu ay kendımı hamıle sandım yerımden bıle kalkmadım:grev:kızlar.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
umutsuz-reyhan..............14 temmuz (hadi kızlar hala haber yokmu ???????)
Menekshe.......................28-29 temmuz(hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
Nesli84.........................1 Ağustos
kış güneşi.....................2 ağustos
esengüven.....................1-3 Ağustos
hazal3............................3 agustos
bera...............................3 agustos
birmur...........................8 ağustos
Fatosss..........................8-10 Ağustos
sultan...........................12 Ağustos
ayselalper......................12 Ağustos
Yağmurun annesi..........13 Ağustos
Yaz esintisi....................14 Ağustos
smart-girl......................15 Ağustos
Nur85...........................16 Ağustos
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül..........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
masallah tablomuz baya uzamis insallah herkese ugurlu gelir bu tablo ve herkes hamis olur allah yardimcimiz olsun ama hareketlilikte 20 agostos ve 28 agustos arasi insallah allah hepimizin yuzunu en kisa zamanda guldurur.

öncekı aylar olsa çok üzülüyordum ama şimdi üzülmüyorum canım ya desteklerıniz için tesekkürler canlarım lekenme oluyordu ama bır gün önce belırtı verırdı bu bızraz erken oldu olsun adet bıtınce çalışmalara devam buda guzel ya bu ay kendımı hamıle sandım yerımden bıle kalkmadım:grev:kızlar.
bera canim senin reglin erken baslamis beraber bekliycektik canim seninki elini cabuk tutmus olsun canim uzulme yeni ay yeni umut tatlim

selzeh canim kusmuyuz hic slm sabah yok

küs olurmuyuz canım ya geçen aksam yazdım cevap vermedın bugünde hiç gırıp yazmadın sen yola çıkacagını bıldıgım için bende yazmadım işin vardır yazamassın dıye ondan yanı hem neden küs olalım sende hamıs haberını beklıyorum ben senın ınsallah güzel haberını alıcaz tatlım

Geri