canım senın reglıne 2 gün kalmıs ıyı takıp et çünkü benım reglıme 2 gün kala atesım yuksektı 1 gün kala düştü ben anladım zaten olacagımı sende ıyı takıp et ınsallah düşmez atesın canımda bebişin gelır
bugünde ölçtüm canım 36.9 yanıyorum resmen şimdi bile yanaklarım falan ateş gibi dudaklarım derisini attı kıramp giriyo kasıklarıma nasip canım olmazsada üzülmem bi dhaki aya inşallah derim hayırlısı
selam melekler ayyyyy ne güzel hepimiz meleğiz🙂
ben yeni üye oldum.bir süredir bu tarz siteleri takip ediyorum.üye olmaya çalıştım beceremedim ve nihayet aranızdayım.bende anne olmak istiyorum🙁içim içimi yiyr son günlerde.adet belirtilerim başladı.Allahım anne olmak isteyen bütün meleklere sağlıklı bebekler versin.
ben yeni üye oldum.bir süredir bu tarz siteleri takip ediyorum.üye olmaya çalıştım beceremedim ve nihayet aranızdayım.bende anne olmak istiyorum🙁içim içimi yiyr son günlerde.adet belirtilerim başladı.Allahım anne olmak isteyen bütün meleklere sağlıklı bebekler versin.
hoşgeldin canım aramıza Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nnasip etsin regl günün ne zamn ekleyelim seni de listeye ve ne zamandır bebiş düşünüyon tatlım
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: umutsuz-reyhan..............14 temmuz(hadi kızlar hala haber yokmu ???????) Menekshe.......................28-29 temmuz(hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
Nesli84.........................1 Ağustos ela_1982.......................1 agustos kış güneşi.....................2 ağustos esengüven.....................1-3 Ağustos hazal3............................3 agustos bera...............................3 agustos birmur...........................8 ağustos Fatosss..........................8-10 Ağustos sultan...........................12 Ağustos Yağmurun annesi..........13 Ağustos Yaz esintisi....................14 Ağustos smart-girl......................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül..........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: umutsuz-reyhan..............14 temmuz(hadi kızlar hala haber yokmu ???????) Menekshe.......................28-29 temmuz(hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz)
Nesli84.........................1 Ağustos kış güneşi.....................2 ağustos esengüven.....................1-3 Ağustos hazal3............................3 agustos bera...............................3 agustos birmur...........................8 ağustos Fatosss..........................8-10 Ağustos sultan...........................12 Ağustos Yağmurun annesi..........13 Ağustos Yaz esintisi....................14 Ağustos Nur85...........................15 Ağustos smart-girl......................15 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
Nesli84.........................1 Ağustos ela_1982.......................1 agustos kış güneşi.....................2 ağustos esengüven.....................1-3 Ağustos hazal3............................3 agustos bera...............................3 agustos birmur...........................8 ağustos Fatosss..........................8-10 Ağustos sultan...........................12 Ağustos Yağmurun annesi..........13 Ağustos Yaz esintisi....................14 Ağustos smart-girl......................15 Ağustos Nur85...........................17 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos
kız ben eklemıstım ela yı bi öncekı sayfada sende eklemısın canım ıkımızde yapmısız ben yıne koydum bi öncekı sayfada ekledıgım sekılde bılgın olsun tatlım