Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aramıza hoşgeldin oknlyl.... Allah'ın izniyle bir an önce meleğine kavuşmanı dilerim

Işık ve sevgi ile kal

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinirim.o kadar samimi geldiniz ki bana.iletileri okudum bi arkadaşımızın hamile olduğu haberi beni çok dugulandırdı allah tamamına erdirir inşallah.herkese selamlar.

Aramiza hosgeldin.
Aldik gitti, alah hepimize hayirli evlatlar nasip eder insallah....

chatlag cım malasef regli tarihimi veremiyorum.çünkü doktorum en az 4 ay korun dedi.henüz çalışmalara başlamadık.zaten kürtaj olalı daha 2 ay bile olmadı.en azında 3 ay korunucam sonra inşallah.o zaman listeye yazarsın benide.sağol canım benim.

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinirim.o kadar samimi geldiniz ki bana.iletileri okudum bi arkadaşımızın hamile olduğu haberi beni çok dugulandırdı allah tamamına erdirir inşallah.herkese selamlar.

hoşbuldum misafir perverliğiniz için ayrıca çok teşekkür ederim.evet hamile kalmayı çok isteyenlerdenim.gerçi yeni evliyim 3 ay oldu ama hiç korunmadık buna rağmen hiç bi belirti yok insan ister istemez korkuyor acaba olmayacakmı diye.

canım benimm öncelikle hoşgeldin aramıza...
daha tazecikkk bi melekk ayy pardon gelinsinn:hhh::hhh::hhh:
sakın kafana takıp boşuna stres yapıp üsme kendini bitanem bak karşında kaç örnek var hemen olmayan hatta benim ve bazı diğer arkadaşlarım gibi seneleri dolmuş olup da hala bekleyen...sakın sakın sakın üsülmeeee
allahdan hayırlısını iste elbet olacak ...
tekrar hoşgeldin fıstığım üsülme sakın..

chatlag cım malasef regli tarihimi veremiyorum.çünkü doktorum en az 4 ay korun dedi.henüz çalışmalara başlamadık.zaten kürtaj olalı daha 2 ay bile olmadı.en azında 3 ay korunucam sonra inşallah.o zaman listeye yazarsın benide.sağol canım benim.

tamam tatlımmm ööle yaparıss öptüm seni...

Geri