Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

CANIM HAYIRLI OLSUN ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN :26::d045:ÇOOOOOOOOKKKKKKKK SEVİNDİMMMM...:23:

BEN SİZE DEMEDİMMİ ÇOK YAKINDA BİR HABER GELİCEK DİYE 🙂)) DARISI İSTEYEN HERKEZİN BAŞINA 🙂)))))))))
canım benimmm çok teşekkür ederimm darısı tümm isteyenlere🙂

selam kıslaarr, bikaç gündür giremiyordum. misafirlerim vardı çok yoğundum ve iki gündür de grip oldum 🙁 ilaç da kullanmadığım için sürekli yatıyorum. pazartesi doktora gittim ve minicik keseyi gösterdi doktor ultrasonda 2.5 hafta sonra bebeği canlı olarak görebiliriz dedi o zaman gidecekmişim. dua edin ne olur bu defa hayal kırıklığı yaşamayayım. hepinizi çookk seviyorumm ama öpemiyorum siz grip olmayın 🙂

selam kıslaarr, bikaç gündür giremiyordum. misafirlerim vardı çok yoğundum ve iki gündür de grip oldum 🙁 ilaç da kullanmadığım için sürekli yatıyorum. pazartesi doktora gittim ve minicik keseyi gösterdi doktor ultrasonda 2.5 hafta sonra bebeği canlı olarak görebiliriz dedi o zaman gidecekmişim. dua edin ne olur bu defa hayal kırıklığı yaşamayayım. hepinizi çookk seviyorumm ama öpemiyorum siz grip olmayın 🙂

canımmmm çok sevindimmm ...
bebişini de sağsağlim kucağına almayı nasip etsin allah sana bitanem...
bizde seni öpüyorusss:d050:

Geçmiş olsun canım öncelikle, kendini de çok yorma emi bu aralar.

Allah'ın izniyle herşey yolunda gider inşallah canım, meleğine kavuşursun sağlıkla, sıhhatle, dualarımız seninle merak etme canım.

Geri