Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sagol chatlak iyiyim
sen?

Ya kizlar bi soru.... ben tetanoz ve hepatit b asisi vurundum, 6 ay sonra tekrar hamile olunca zararli olur dimi?

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinirim.o kadar samimi geldiniz ki bana.iletileri okudum bi arkadaşımızın hamile olduğu haberi beni çok dugulandırdı allah tamamına erdirir inşallah.herkese selamlar.

Aramıza hoşgeldin canım, tabii ki alırız, memnun oluruz.

Güzel dileklerin için teşekkürler canım.

Sen de hamile kalmak isteyenlerden misin canım? Ne zamandır istiyorsunuz? Bize kendini anlatsana biraz. 🙂

Tekrar hoşgeldin, sevgiler...

hoşbuldum misafir perverliğiniz için ayrıca çok teşekkür ederim.evet hamile kalmayı çok isteyenlerdenim.gerçi yeni evliyim 3 ay oldu ama hiç korunmadık buna rağmen hiç bi belirti yok insan ister istemez korkuyor acaba olmayacakmı diye.

Canım benim,

evliliğinizi de tebrik ederim öncelikle.

Belki okumuşsundur geçmişteki mesajlarımızı. Ben 2 yıldır evliyim, 1,5 yıldır deniyoruz biz de, sonunda doktora gittik birşeyimiz yokmuş ancak benim bazı işlemlerim yapıldı. Doktorum sorun yok artık diyor.

Ben ilk denemelere başladığımızda bu konunun bu kadar kompleks birşey olduğunu bilmiyordum açıkcası, hemen olur sanıyorduk 🙂. Meğer o kadar çabuk olmayabiliyormuş. O nedenle canını hiç sıkma ve korkma, biraz daha deneyin inşallah doktora gerek kalmadan olur bebeğiniz.

Stres, gebe kalmanın en büyük düşmanı, bunu daha önce buraya çok yazdım ama yine yazıyorum. İnsanın rahat olması çok önemli, inanacaksın, isteyeceksin lakin kafana takıp sorun haline getirmeyeceksin.

Babamın meşhur bir lafı vardır benim (doktor kendisi): "aferin kızım, sürekli çocuğum olacak mı olmayacak mı diye kafana tak, en güzel doğum kontrol yöntemi bu". Yani sıkıntı ettikçe insan bunu içinde, hormonlarını öyle olumsuz yönde etkiliyor ki, gebelik şansı varsa bile olmuyor.

Allah'ın izniyle bir an önce meleğine kavuşmanı dilerim canım benim.

İçini rahat tut.

Tekrar aramıza hoşgeldin. 🙂

Sevgilerimle...