canım aynen düşüncelerime ve yaşadıklarıma tercüman oldun.bizde10 ay korunduk sonra ilk geçen ay denedik dediğin belirtiler inanılmaz ama gerçek bende de oldu.hani diyosun ya'' daha önce varmıydı ben mi hissetmedim'' diye,aynen canım bende öyle düşündüm ama değil..olsa kesin bilirdim.bizde eşimle yorumladık ve dedik ki ilk defa hücreler karşılaştı tanıştı kaynaşmaya başladı ve tam birşeyler olacaktı ki henüz yeni olduğundan bir şeyler gelişemedi ve adetle son buldu böyle düşünmemize bir sebebte adetim biraz tuhaftı yani hem beklediğimden önce geldi hemde bu sefer çok parçalı idi birde evlendiğimden beri adet uzun sürmezdi ama ilk defa lekelenme olayı bir türlü bitmek bilmedi.internetten araştırdım kimyasal gebelik diye bişey çıktı .kadınların yüzde 50 si farkında olmadan kimyasal gebelik yaşıyorlarmış ve adetle farkında olmadan tutunamayan döllenmiş yumurtayı atıyorlarmış.bilemiyorum ama biz öyle yorduk yani benim hiç bir zaman öyle belirtim olmamıştı.sanırım seninde öyle birşey olmuş.yani belirtiler yakında hamile kalacağımıza işaret bence🙂