Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı
CANIM BENİM korkuna yenip gitmene muayene olmana sevindim ama yarana üsüldümm 🙁
ben de senin gibiyim bgn yarın bgn yarın hadi daha yeni derken temmuzda 1 sene oldu korunmayı bırakalı eee onuda doldurdum şimdi ne bahane bulcam derken taşınma mevzusu var sinirlerim hayatım herşey allak bullak şimdide bu sebebi buldum kendimce gitmemek için dr.a
umarım bende cesaretimi toplar ve en kısa sürede giderim canımm buarada dualarımız seninle bitanemmm hiç merak etme hepimizzz hep yanındayızzzz
Arkadaşlar benden de haberler vereyim size,
bugün jinekoloğuma gittim, ben doktor kızı olmama rağmen çok çekingenimdir bu konularda, nihayet gitmeyi başarabildim. Rahim ağzında yara ve enfeksiyon varmış (denize havuza girerken dikkat edin) Cumartesi günü operasyon geçireceğim. Bu yara uzun süredir varmış dedi doktorum, yarattığı enfeksiyon da spermlerin yaşayamamasına bile neden olabilirmiş. Eşim de spermogram yaptıracak. Bakalım asıl haberler onda tabii. Ayrıca rahim filmi de çektireceğim aynı gün. Herşeyi bir güne sıkıştırmayı başardık 🙂 Umarım ciddi sorunlarımız yoktur, bize dua edin olur mu? Umarım herşey yolundadır. Sizleri çok seviyorum. Sevgilerimle...
Not: Jinekolojik muayenenizi asla ama asla geciktirmeyin ve düzenli olarak gidin arkadaşlar, korktuğuma değmemiş, daha erken gitmeliymişim.
Bilge
CANIM BENİM korkuna yenip gitmene muayene olmana sevindim ama yarana üsüldümm 🙁
ben de senin gibiyim bgn yarın bgn yarın hadi daha yeni derken temmuzda 1 sene oldu korunmayı bırakalı eee onuda doldurdum şimdi ne bahane bulcam derken taşınma mevzusu var sinirlerim hayatım herşey allak bullak şimdide bu sebebi buldum kendimce gitmemek için dr.a
umarım bende cesaretimi toplar ve en kısa sürede giderim canımm buarada dualarımız seninle bitanemmm hiç merak etme hepimizzz hep yanındayızzzz