Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba kizlar. 2 gündür yoktum isim vardi. bende kist varmis. regl olmadim.
.

geçmiş olsun canım, inş. önemli bişey değildir... bende yıllar önce olmuştu. sabah aç karna buhuda 4-5 diş sarımsağı haşlayıp tuzla yutuyordum 3-6 aylık zaman içinde geçti. inş. tez zamanda geçer canım..

canım çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin canım benim
sonunda teyze oluyoruz bugün mutluydum şimdi dahada mutlu oldum

kıslar darısı başımıza inşallah

logicaldream hayırlı olsun canım ... darısı başımıza.... ve tüm isteyenlere

güler bitanem çok geçmiş olsun canım umarım kistler büyük değildir

bende 2 senede ameliyat boyutunda 2 kist çıktı aralıklarla biri kendi kendine kayboldu
diğeri canıma okudu ilaçla patlatılar oda bağlı olduğu damarı patlattı iç kanama geçirdim çok zor bir dönemdi tam bir ay kanama devam etti yaklaşık 3 ay öncesi daha yeni toparladım deri kemik kaldım kan kaybından ...

umarım bu tarz şeyler olmaz inşallah rahatça atlatırsın allahım acil şifalar versin canım...

kendine dikkat et ağır şeyler kaldırma zıplama falan zaten doktor söylemiştir...
çok üzüldüm ya canım off..

chatlak , resimdeki sen misin canım?

Evet canım benim ... neden sordun kiii ???

selam kızlarrrr...

malesef sonuç negatif 🙁( galiba tutunamadı çünkü hiç böyle gecikme olmazdı bende,
üstelik bu seferki regl çok farklı oldu.

Dr danıştım tutunamamış olabilir dedi kontrole gidicem.
kısmet canlarım, çalışmaya devam yılmak yok.
yaklaşmaya başladık ama hissediyorum bu site çok yakında hamişlerle dolacak

canım benim sıkma sakın canını..
dediğin gibi yılmak yokkk çalışmalara devammmmm 😀

Geçmiş olsun eroscum .. aynı şeyi geçen ayda ben yaşadım... Allah herşeye kadirdir... üzülme oldumu...

çok doğru falla sabırrr sabırr ya sabırrrrrrrrr kıslarrr 😀 😀 😀

kısssllllarr selaam,
hepinize güzel haberim var hamişiimm galibaa 🙂 dayanamadım eczaneden test aldım bugün ve sonuç pozitif, her ne kadar güvenemesemde çok sevindimm doğrudur di mi?yarın birde poliklinikte yaptırayım mı? doktora gitmek için gelecek haftayı beklicem

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahh sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşaalahhhhh teyze oluyoruzzzzzzzzzzz:26::26::26:

merhaba kizlar. 2 gündür yoktum isim vardi. bende kist varmis. regl olmadim. baska da bisey demedi doktor, bende hamilelikten bahsetmedim.
logicaldream cok sevindim senin adina ya...test eger pozitiv ciktiysa hamilesin. yanlis sonuc verse zaten piyasadan kaldirilirdi bu testler. ay ya ne mutlu sana. doktora git ve daha da fazla sevin🙂
bi tavsiye, doktorun bebisinden yaptigi resimleri kopya cek, cünkü zamanla bozuluyor resimler ve hic bisey belli olmuyor daha. insallah cok mutlu bir hamilelik yasarsin. kendine iyi bak.

mery sende eger kendini hazir hissetmiyorsan, ertele. ama anladigim kadari bu yogunluk kisa zamanda gececek.

geçmiş olsun bitanemmm en kısa zamanda sağlığına kavuşup bebiş çalışmalarınada tam gaz devam edersin umarım...

LİSTE

Gülgüzeli.................22 Temmuz(haber var mı?)
Güler.......................6 Ağustos (haber var mı?)
Babyboy..................14 Ağustos
Patricia....................17 Ağustos
KızıL Ötesi...............22 Ağustos
Blackrain................23 Ağustos
Bilge.......................29 Ağustos
CHATLAK.................29 AĞUSTOS
Eros........................6 Eylül
Mery..................... 11 Eylül

selda.....................(tarih belli değil)
Güldünyam.............12 Eylül

logicaldream...........ağustosun ilk ve tek ve ennnn şekerrr hamişiiiiii:cheer2::cheer2::cheer2:

Son düzenleme:

canim insallah rabbim gonlunuze gore hayirli evlatlar verir.benim uc kizim var allah olmayanlarada versin bir anne olarak anne adaylarinin yanindayim tecrubelerimi paylasmak isterim tabi sizde isterseniz.anne olmak her bayanin tatmasi gereken bir duygu cok guzel .Hayirli haberlerinizi bekliyoruz insallah bir suru teyzeleri olacak cok sanslilar:diyar:

Günaydın kıslaar,:26:
patricia, blackrain,güler,chatlak,kızıl ötesi hepinize çoooooook teşekkür ederimm, mutluluk paylaşıldıkça çoğalırmış bunu bi kez daha anladım:dp178: inşallah Rabbim hepinize gönlünüzden geçenin daha güzelini nasip eder.:d040: ne güzel meleğimin bi sürü şekkerr ve dünya tatlısı teyzeleri olacak:melek:

Geri