merycimmm bence de logicaldream haklı sabretsin birascıkkk....çünkü yanlış hatırlamıyosam 11 ağustos du regl tarihi ve çok yeni...
gitsede kese tam görülmeyebilir yada kalp atışları duyulmayabilir...
sende anacım ne meraklısın ne sabırsızsın yaww 😀😀😀 hamiş olsan yani yandıkkk merycimm yandıkkkkkk tutabilene aşk olsun ozaman seni 😀
kısssllllarr selaam,
hepinize güzel haberim var hamişiimm galibaa 🙂 dayanamadım eczaneden test aldım bugün ve sonuç pozitif, her ne kadar güvenemesemde çok sevindimm doğrudur di mi?yarın birde poliklinikte yaptırayım mı? doktora gitmek için gelecek haftayı beklicem
Bu çok güzel bir haber, önce buraya baktım siteye girince güzel haberler var mı diye 🙂 Canım benim Allah hayırlı hamilelik ve rahat doğum nasip etsin inşallah şimdiden 🙂 Hayırlı olsun çok sevindim 🙂
bugün jinekoloğuma gittim, ben doktor kızı olmama rağmen çok çekingenimdir bu konularda, nihayet gitmeyi başarabildim. Rahim ağzında yara ve enfeksiyon varmış (denize havuza girerken dikkat edin) Cumartesi günü operasyon geçireceğim. Bu yara uzun süredir varmış dedi doktorum, yarattığı enfeksiyon da spermlerin yaşayamamasına bile neden olabilirmiş. Eşim de spermogram yaptıracak. Bakalım asıl haberler onda tabii. Ayrıca rahim filmi de çektireceğim aynı gün. Herşeyi bir güne sıkıştırmayı başardık 🙂 Umarım ciddi sorunlarımız yoktur, bize dua edin olur mu? Umarım herşey yolundadır. Sizleri çok seviyorum. Sevgilerimle...
Not: Jinekolojik muayenenizi asla ama asla geciktirmeyin ve düzenli olarak gidin arkadaşlar, korktuğuma değmemiş, daha erken gitmeliymişim.