Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canim fatmagul olcakmis esim dun aksam dedi insallah eli ayagi duzgun saglikli ve en onemlisi hayirli evlztsa gelsin biran evvelde bizide mutlu etsin fatma anamiz gelcek rabbim isterse vallahi canim senin ilk regli oldugun gun icimden gectin canim insallah yanilmamda bu ay gelir melegin kiz kardesiminde surekli regli geciyordu test ediyordu hep negetifdi benim icime dogdu birden ona tel ettim reglin nezaman diye oda 5 gun gecti dedi hep geciyor aman test etmiycem 9 aydir bekliyorum doktora gidicem dedi ben de benim icin bi test et dedim ve hamile cikti insallah sizin icinde icimde gecen cikar canim sizinle beraber bende sevinirim insallah.

ınsallah canım AMIN

ayyyy canım benim inan okadar çok memnun oldum ki inan sen allahın sevgili kulusun rabbim sanada gönlünden ne geçiyosa bir çırpıda versin inş.sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinnn canım benimm çok sağol valla hiçumudum yoksa bile sen bana şuan bi umut ışığı oldun bitanem allah razı olsun hamile kalırsam dile benden ne dilersen canım benimmm herşey gönlünce olsun

insallah canim sendende allah razi olsun canin sag olsun canim allahim hayirli evletlar nasip etsin bize allah bize pegamber efendimizin yolunda onu huyunda suyunda evlatlar nasip etsin yarabbim cok aratmadan hakkimizda hayirli olan evlatlari nasip etsin canim hersey gonlunce olsun allaha emanet ol bende cikiyorum herkese hayirli gunler kizlar.

allah razı olsun canım çok sağolasın seninde herşey gönlünce olsunnn inş.bütün duların kabul olur inş.hepimiz için hayırlısı olsun tatlım öptüm kocaman seni dikkat et kendine