Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yakisiklim cok cok tebrik ederim rabbim kizina saglikli omur versin🙂 eeeh darisi basimiza artik!!

- - - Updated - - -

Yakisiklim cok cok tebrik ederim rabbim kizina saglikli omur versin🙂 eeeh darisi basimiza artik!!

yakışıklım kızını rabbim size bağışlasın.ne güsel kolay doğum olmuş.keşke bende senin kadar şanslı olsaydım 🙁 ama napalım yaşamak gerekiyormuş bazen acıyıda.sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah.

canım allah beterinden korusun bir daha böyle sıkıntı yaşamazsın inşallah...bir gerçek var ki oda her doğum ayrı bir macera aynı kişinin iki doğumu arasında bile fark var allah cümle isteyene hayırlı kolay doğum nasip etsin cümle isteyene bu güzel duyguları yaşatsın inşallah

- - - Updated - - -

allah gönlüne göre kolay bir doğumla kavuştursun yavruna senide tüm bekleyenleri de inşallah kısa bir zaman sonra senden de dinleyeceğiz güzel bir kavuşma hikayesi🙂 sana bir tavsiye sürekli yürüyüş yapmaya çalış son dönemde
yapılan düzenli yürüyüş doğumu çok kolaylaştırıyor... birde ben duanın gücüne çok inanıyorum ben okunmuş su içtim her sancıda işe yaradığına inanıyorum çünkü ben hiç çığlık atacak bir sancı yaşamadım... okuduklarımı sana mesaj olarak atarım istersen dene...

amin cnm umarim bende gzl bir bulusma hikayesi yazarim🙂 bizim evde merdiven var o merdivenleri gunde kackez inip cikiyorum bilmiyorum inanki 🙂 ama benim icin iyi hareket oluyor..cnm tabikide yer gök dua ablam hacidan zemzem getirmisti bende onu okutup icmeyi dusunuyorum faydasi olur insallah!! Bana okudugun dualari yazarsan cok sevinirim..

Lilypedcim gecmis olsun canim umarim onemli bise degildir ki olacagini sanmiyorum bu arada aramizda 1 hafta varmis bizde 6 haftalik olduk bugun rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin insallah

Moderatör tarafında düzenlendi:
a.özlem.............21 şubat
suzuu................28 şubat
@nur..................28 şubat
ayşe&ramo........7 mart
arzuzu.................8 mart
sultansu.............9 mart
n.büşra...............9 mart
ffarzuff...............<linkz id="linkz12"><nobr>15 mart
</nobr></linkz>
melike81...........17 mart
muamma...........