Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar nasılsınız biz eşimle hast geliyoruz sperm testine girdi çok şükür eşimin iii ççıktı tahlil 80 milyon %75 hareketli dr dedi ozaman sana bakcaz rahim filmi istedi çok pahalı 600 tl dedi orda çektirmem mümkün deil izmirde uygun biyer biliyomusunuz canlar çektiren warsa eğer

kızlar benim akıntım daha sulu ve bembeyaz hamilelikte normal mi buu ?
evet son derece normal korkma ama eğer renginde yada kokusunda değişiklik olursa doktoruna danış...

ben çarşamba günü kızımı kucağıma aldım teyzeleri allah sizlerede bu mükemmel duyguyu doya doya yaşamayı nasip etsin hayırlısıyla...

evet son derece normal korkma ama eğer renginde yada kokusunda değişiklik olursa doktoruna danış...

ben çarşamba günü kızımı kucağıma aldım teyzeleri allah sizlerede bu mükemmel duyguyu doya doya yaşamayı nasip etsin hayırlısıyla...

maşşallah sanada bebişinede canm sağlıklı mutlu günler olur inş bebişinle eşinle öpüyorum seni dua et olurmu 🙂

Yakisiklim cok sevindim cnm allah uzun saglikli omuler versin kizina ikinizide opuyorum!! Zamanin olunca detailli yazarsin kendinize cook iyi bakin🙂

aynı benım gıbı desene benım de cıkmıstı sanırım yıne var endıse eetme ılaç tedavısıyle hallolaca bısey endılenme dr. dediği ilacları kullan sanırım fıtıl de verdı ıhmal etme.

ever arzum aynne öle fitil de verdi tama kullanıorum zaten cuma gene gitcem dr inşallah gecmiş olur cok canım yanıo ama herşey bebeiş için eşimi mi düşüneyim kendimimi şaşırdım bende bide üstüne calısıorumm...

slm kızlar nasılsınız biz eşimle hast geliyoruz sperm testine girdi çok şükür eşimin iii ççıktı tahlil 80 milyon %75 hareketli dr dedi ozaman sana bakcaz rahim filmi istedi çok pahalı 600 tl dedi orda çektirmem mümkün deil izmirde uygun biyer biliyomusunuz canlar çektiren warsa eğer

eşinin sperm testlerinin güzel cıkmasına sevndm canım hadi sende yaptır bişi çıkmasında a rahatlkayın azcık

Geri