Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Calisabilirsen masallaaah cnm sana bizim burda doguma 8 hafta kala mecbur birakmalisin ben 4hafta daha erken biraktim..turkiyede daha tuhaf keske avusturyadaki sistem trde olsa cogu malesef bebegini ufacikken birakmak zorunda allah kolaylik versin🙁 benim hazirliklarim hala bitmedi haa bire biseyler cikiyor🙂 ama az kaldi sonra birtek melegimin gelmesi kalacak!!

Inş. Mevlanacım hayırlısıyla sağ salim gelsin allah kurtarsın diyelim

herşey zamanla oluyor olur allah güç kuvvet versin burdada yasa onayda halen doğum izni doğum öncesi 8 hafta sonrası 8 hafta
ama şimdi uzatılıyor sanırım denk gelse bari özel sektör böyle maleseff benmi doğum nisan 20 den sonra 25 arası gibi hayırlısı bakalım

canım bu gün 9 haftalık olduk hayırlısıyla 🙂 hala ciddi bir belirtim yok hafif bel ağrım var dünden beri ama çok şükür iyiyim...sen nasılsın ? bu ay yaptırcakmısın aşılama ?
maşallah allah nazardan saklasın sizi.valla canım bilmiyorum zaten artık gidiyorum burdan doktor sorunum kalmiycak. artık gideceğim doktor ne derse öyle yaparız heralde.

maşallah allah nazardan saklasın sizi.valla canım bilmiyorum zaten artık gidiyorum burdan doktor sorunum kalmiycak. artık gideceğim doktor ne derse öyle yaparız heralde.

amin canım...inşallah iyi bir doktor bulursun canım 🙂 sen nereye taşınıyorsun ?

- - - Updated - - -

ffarzuff...............<linkz id="linkz12"><nobr>15 şubat
</nobr></linkz>
ceylinn..............17 şubat
a.özlem.............21 şubat
suzuu................28 şubat
@nur..................28 şubat
ayşe&ramo........7 mart
arzuzu................8 mart
sultansu.............9 mart
muamma...........
asenaşule.........
bitanesi.............
hattt...................
esmerli 200.......
melike81............
ayşeden.............

sunflowercım canım kıamam yaa hamile kaldın genede sırtını dönmeden hala ilgileniosun topiğinle Çok sağol canımm

ceylinn..............17 şubat
a.özlem.............21 şubat
suzuu................28 şubat
@nur..................28 şubat
ayşe&ramo........7 mart
arzuzu................8 mart
sultansu.............9 mart
ffarzuff...............<linkz id="linkz12"><nobr>15 mart</nobr></linkz>
muamma...........
asenaşule.........
bitanesi.............
hattt...................
esmerli 200.......
melike81............
ayşeden.............

aynı benım gıbı desene benım de cıkmıstı sanırım yıne var endıse eetme ılaç tedavısıyle hallolaca bısey endılenme dr. dediği ilacları kullan sanırım fıtıl de verdı ıhmal etme.