Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kiiz goncaaa nasilsin taze anne bebekle araniz nasil?? Misafirlerin gittimi tatlim hehe🙂 umarim hersey yolundadir zormu bebekle?? Uyku duzeni fln anlat azcik!! Optum tatlim seni ve mis kokulu melegini

iyiyim canım seni sormalı.bebişimle aramız çooook iyi.sanki hep hayatımdaymış gibi geliyor ve hiç zorlanmıyorum 🙂 uyku düzeni bazen kötü.arada çok güsel uyuyor bazen ayağa dikiyor bizi zilli 🙂 mızmızlanıyor bazı zamanlar.kakasını yaptımı zırıl zırıl bağarıyor temizle der gibi 😀 gazı da çok kolay çıkıyor şükür.yıkarkende çok narin hanım efendi hemen titriyor 😀 çok güsel bi duygu ama aynı zamanda zor ve sabır isteyen bir işmiş anne olmak.dr kontrolüne gittik bugün hersey yolunda kiloda aldı çok şükür 🙂 he bide benden tavsiye doğumdan bi süre önce rezene çayı içmeye başla ki sütün gelsin hemen.yoksa zorlanırsın ben gibi.1 haftaya yakın çektim süt durumunu ama şimdi geliyor.bide yine göğüs uçlarına göğüs kremi sürmeye başla ara ara.acayip yara oluyor emdiğinde ilk zamanlar.misafirler gideli çok oldu.rahatladık valla 😀 senin bebişin nasıl.ona ve kendine çok iyi bak.ALLAHA emanet olun kuzum

ceylinn.............15 ocak
ffarzuff..............17 ocak
nazrüzgar..........19 ocak
bitanesi............22 ocak
hattt..................24 ocak
esmerli 200......25 ocak
@nur..................26 ocak
ayşeden.............4 şubat
lilyped...............5 şubat
ayşe&ramo.......12 şubat
muamma..........
asenaşule........
a.özlem.............

cnmmm şükürler olsun adet oldum bi gün adet olduma sevineceğim aklıma gelmezdi cnm yaz benim batı en geç olarak hesapladım 21 şubat yaz canım

Amin tatlim.. Cok sukur iyim is bitti sonunda önümüzdeki 1.5 yil evdeyim artik yupiii🙂 kizimda buyuyor dün 4d ultrason yaptirdik harika birsey cok tatli duruyordu masallah🙂 siz nasilsiniz?? Biz daha hala karar veremedik ben sena istiyorum esim aylin..ama buyuk ihtimal ben kazanacagim🙂 sizinki zeynep olacakdi degilmi?? Hazirlik yapiyormusun? Ben basladim yavas yavas aliyoruk ama eksik cok 🙂 onuda yavas yavas alirim!!

Canim biz cok iyiyiz sükür!! Oyle gzl anlatmissinki gozumde canlandi resmen🙂 allah saglikla büyutmeyi nasip etsin hayirli evlat olsun insallah!! Tavsiyelerin icin cok sagol cayi icicem..fakat burda gogus ucuna dogumdan once sakin krem surmeyin diorlar yumusar yara olurmus!! Banyodan sonra havluyla sürtmek gerekiyormus sertlessin ucu diye birde 30.haftadan sonra haftadan birkac kez limon kesip koyacakmisiz🙂ben onlari denicem bakalim insallah ise yarar🙂 sizde kendinize cok iyi bakin

canlarm benim nasılsınız bakalım🙂bugün benim süper bir gündü.arkadaşımla kız kıza takıldık.gezdik tozduk sinemaya gittik.sinemada cem yılmazı izledik.gülmekten karnıma ağrılar girdi 🙂)) ara sıra yapmak lazım böyle..bu arada kızlar ayaklarım çok üşüyor.ısıtamıyorum bir türlü.sıcak su torbasıyla dolanıyorum 🙁

merhaba 🙂 benide eklermisiniz rica etsem :3 şubat