Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hamile olan arkadaşlarım sizlere bişiy sorucam.yumurtlama zamanından sonra neler hissettiniz vücudunuzda.bende kasıklarımda inceden bir sızı var ama ara sıra oluyor.birde söylemesi ayıp karnımın için gaz dolu.hep çikolata yemek istiyorum.normalde ben çikolatayı pek sık yemem.yaa kaptırmak istemiyorum kendimi ama elimde değil.arkadaşlar bize yumurtlamadan sonraki belirtilerinizi yazarmısınız..

sağol canım 🙂 bahçeci polikniği fulya'da canım- - - Updated - - -aşılama 1200 tl,iğneler kişiye göre değişiyor 2000 tl yi buluyor genelde.[/anladm cnm buldm netenvbana gor uzak ama gdebilirm fya yuksek braz denekeye deger bende sogan yapiyom bu ay aslma yapilcak devletde istemyom bakalim sen umut oldun bana QUOTE]

inşallah sende kavuşursun bu ay bebişine 🙂 hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tatlım

mevlanacığım nasıl gidiyor hamilelik.çok güzel bişiy olsa gerek.ALLAHIM bizleride nasip eder inşallah 🙂🙂

Cnm cok sukur iyi gidiyor🙂 evet hem guzel hem tuhaf bir duygu hissediorsun seviyorsun konusuyorsun fakat elliyemiorsun nasil kime benziyor bilmiyorsun...rabbim sizlerede versin tatlim!! Benim biliyorsun klomen ve otrivelle ile oldu yumurtlamadan sonra adet olacakmis gibi karnim agriyordu hatta birinde nevresim degistirirke kolumu kaldirdim canim cok yandi sol tarafima birsey batior gibi onun disinda bisey yok daha simdiye kadar ne canim bisey cekti ne gogus agrisi nede mide bulantisi(masallah) bendeki tek belirti karin agrisiydi oda 15 haftalik olana kadar devam etmisti simdi geldik 29.haftaya az kaldi hemen zaman gecsin istiyorum!! Cok uzun oldu hihi

canımmm sarı şekerim anne mi olucakmış oyyyy oyyy.çooook sevindim gülümmm.rabbim minişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.ayyyy çok güsel bi haber yaaa 🙂 darısı tüm arkadaslarımıza olsun.

Kiiz goncaaa nasilsin taze anne bebekle araniz nasil?? Misafirlerin gittimi tatlim hehe🙂 umarim hersey yolundadir zormu bebekle?? Uyku duzeni fln anlat azcik!! Optum tatlim seni ve mis kokulu melegini

bende normalde adet düzensizliği vardı pkolu olduğum için.ama o ay zamnında geldi çokta şaşırdım sevindim hatta zamnında geldi diye.o sıra memleketteydim.sonra feci sancılarım oldu.karnımın her tarafı sancıyordu.ama neresi sancıyor anlamamıştım.daha sonra tuvalette fark ettim benden gelen kanın adet kanı olmadığına temiz kan gibi geliyordu.sonra eşime dedim ilk başta kadın hastalıklarına gidelim eğer sorun o değilse başka doktora gideriz dedim.neyse gittik doktora adam benden daha telaşlı.karnımı bastırdı filan ben çığlık attım.canım acıyordu çünkü.bende hemen kan tahlili ultrasyon filan istedi üzerlerine acil yazdı hep durum ciddiydi.sonra bize dedi dış gebelik.dış gebeliğin ne olduğunu bilmiyorum tabi o sıra.gebe kaldığıma sevineyim dış gebelik olduğuna mı üzüleyim anlamadım.apar topar ameliyata aldı beni.tüpümü alıcaktı imza filan attırdı.durumum baya ciddiymiş.iç kanama yaşıyormuşum meğer.bende normalde 13 lt kan vardır ama o sıra 9 lt ye düşmüş o derece yani.neyse ameliyata girdim çıktım tüpümü almadığını söyledi doktor.çok sevindim.ALLAHIM kimselere yaşatmasın bu durumu.şimdiki doktorum beni ameliyat eden doktoru çok övüyor.çok güzel iş çıkarmış tüpünü kurtarmış diyor.inşallah en kısa zamanda hemen hamile kalırız.bol bol dua et bizler için tamam mı canım 🙂🙂 buna çok ihtiyacımız var..

ahh canım çok zor bir durum yaşamışsın çok üzüldüm ama doktorun süpermiş valla tebrik ettim...herzaman dua ediyorum sizin için ve olacak buna inanın sadece zamanı var biraz sabır ve bol dua et canım 🙂

Sunflower cnm coook mutlu oldum hayirli olsun rabbim kucagina almayida nasip etsin🙂 bak 1.5 yil bekledin ama degdi demi bende 2 yil beklemistim o testi alinca hepsi unutuldu hatta bi an bukadar cabukmu yani demistim🙂 cook sevindim insallah topikteki butun kizlar hamis kalir!!!

aynen canım ya artık çok uzun yıllar daha bekleyeceğim gibi geliyodu ve umudumu yitirmiştim nerdeyse,ama şimdi sanki o 1,5 yılı hiç yaşamamışım gibi 🙂 inşallah rabbim kucağıma almayı da nasip eder,senin de ve tüm bebek bekleyenlerin de 🙂 bebek isteyenlerde tez zamanda güzel haberler versin bize bizim kadar beklemesinler inşallah...

canımmm sarı şekerim anne mi olucakmış oyyyy oyyy.çooook sevindim gülümmm.rabbim minişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.ayyyy çok güsel bi haber yaaa 🙂 darısı tüm arkadaslarımıza olsun.

amiiiinnnn canım 🙂 güzel anne ne güzel şeyler yazmışsın ya inş. tüm bebek isteyenler arkamdan gelecek ayapımı sürüdüm ben 🙂

hamile olan arkadaşlarım sizlere bişiy sorucam.yumurtlama zamanından sonra neler hissettiniz vücudunuzda.bende kasıklarımda inceden bir sızı var ama ara sıra oluyor.birde söylemesi ayıp karnımın için gaz dolu.hep çikolata yemek istiyorum.normalde ben çikolatayı pek sık yemem.yaa kaptırmak istemiyorum kendimi ama elimde değil.arkadaşlar bize yumurtlamadan sonraki belirtilerinizi yazarmısınız..

canım ben aşılama olduktan 2 gün sonra falan göğüslerim dokunulmayacak şekilde hassaslaştı,sağ ve sol kasıkta ara ara batmalar oldu tabi ben hep adet belirtisi sandım 🙂 ancak ben adet öncesi çok çikolata yerim bu sefer canım hiç tatlı istemedi.inş.bu ay gelir bebişin tatlım 🙂

Geri