bende normalde adet düzensizliği vardı pkolu olduğum için.ama o ay zamnında geldi çokta şaşırdım sevindim hatta zamnında geldi diye.o sıra memleketteydim.sonra feci sancılarım oldu.karnımın her tarafı sancıyordu.ama neresi sancıyor anlamamıştım.daha sonra tuvalette fark ettim benden gelen kanın adet kanı olmadığına temiz kan gibi geliyordu.sonra eşime dedim ilk başta kadın hastalıklarına gidelim eğer sorun o değilse başka doktora gideriz dedim.neyse gittik doktora adam benden daha telaşlı.karnımı bastırdı filan ben çığlık attım.canım acıyordu çünkü.bende hemen kan tahlili ultrasyon filan istedi üzerlerine acil yazdı hep durum ciddiydi.sonra bize dedi dış gebelik.dış gebeliğin ne olduğunu bilmiyorum tabi o sıra.gebe kaldığıma sevineyim dış gebelik olduğuna mı üzüleyim anlamadım.apar topar ameliyata aldı beni.tüpümü alıcaktı imza filan attırdı.durumum baya ciddiymiş.iç kanama yaşıyormuşum meğer.bende normalde 13 lt kan vardır ama o sıra 9 lt ye düşmüş o derece yani.neyse ameliyata girdim çıktım tüpümü almadığını söyledi doktor.çok sevindim.ALLAHIM kimselere yaşatmasın bu durumu.şimdiki doktorum beni ameliyat eden doktoru çok övüyor.çok güzel iş çıkarmış tüpünü kurtarmış diyor.inşallah en kısa zamanda hemen hamile kalırız.bol bol dua et bizler için tamam mı canım 🙂🙂 buna çok ihtiyacımız var..