Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

incir kürü uygulayanınız varmı acaba ???

bende kullanıyorum canım şuan.düzenli olarak kullanman lazım.2010 yılında kullanmıştım ve gebe kaldım.gerçi ben bilmiyordum hamile olduğumu.o gebelikte dış gebelikmiş zaten ameliyat oldum.şimdi tekrar başladım küre.inşallah bu ay güzel haberler verebilirim sizlere.artık hamile kalmak istiyorum.5 yıl oluyor evleneli 🙁

bende kullanıyorum canım şuan.düzenli olarak kullanman lazım.2010 yılında kullanmıştım ve gebe kaldım.gerçi ben bilmiyordum hamile olduğumu.o gebelikte dış gebelikmiş zaten ameliyat oldum.şimdi tekrar başladım küre.inşallah bu ay güzel haberler verebilirim sizlere.artık hamile kalmak istiyorum.5 yıl oluyor evleneli 🙁

canım dış gebelik olduğu nasıl anlaşıldı ?

canım dış gebelik olduğu nasıl anlaşıldı ?

bende normalde adet düzensizliği vardı pkolu olduğum için.ama o ay zamnında geldi çokta şaşırdım sevindim hatta zamnında geldi diye.o sıra memleketteydim.sonra feci sancılarım oldu.karnımın her tarafı sancıyordu.ama neresi sancıyor anlamamıştım.daha sonra tuvalette fark ettim benden gelen kanın adet kanı olmadığına temiz kan gibi geliyordu.sonra eşime dedim ilk başta kadın hastalıklarına gidelim eğer sorun o değilse başka doktora gideriz dedim.neyse gittik doktora adam benden daha telaşlı.karnımı bastırdı filan ben çığlık attım.canım acıyordu çünkü.bende hemen kan tahlili ultrasyon filan istedi üzerlerine acil yazdı hep durum ciddiydi.sonra bize dedi dış gebelik.dış gebeliğin ne olduğunu bilmiyorum tabi o sıra.gebe kaldığıma sevineyim dış gebelik olduğuna mı üzüleyim anlamadım.apar topar ameliyata aldı beni.tüpümü alıcaktı imza filan attırdı.durumum baya ciddiymiş.iç kanama yaşıyormuşum meğer.bende normalde 13 lt kan vardır ama o sıra 9 lt ye düşmüş o derece yani.neyse ameliyata girdim çıktım tüpümü almadığını söyledi doktor.çok sevindim.ALLAHIM kimselere yaşatmasın bu durumu.şimdiki doktorum beni ameliyat eden doktoru çok övüyor.çok güzel iş çıkarmış tüpünü kurtarmış diyor.inşallah en kısa zamanda hemen hamile kalırız.bol bol dua et bizler için tamam mı canım 🙂🙂 buna çok ihtiyacımız var..

hoşbulduk cnm , buralarda bir umut arıyoruz işte 🙂 hakkımızda hayırlı olsunnn 🙂 ama benim hislerim kuvvetlidir bence sen 1/2 aya hamilesin 🙂 demişti dersin ...
sevgiler[/QUOTE

umudu kaybetmemek lazım,iyi düşünelim iyi olsun. ağzından bal damlıyo valla demiştiiii demek istiyorum🙂 inşallah kısa zamanda isteyen herkes hamile kalır ve sağlıkla gelir bebişler..

Sunflower cnm coook mutlu oldum hayirli olsun rabbim kucagina almayida nasip etsin🙂 bak 1.5 yil bekledin ama degdi demi bende 2 yil beklemistim o testi alinca hepsi unutuldu hatta bi an bukadar cabukmu yani demistim🙂 cook sevindim insallah topikteki butun kizlar hamis kalir!!!

kızlarrrrrr hamileyimmmmmmmmm 🙂) allahıma şükürler olsun,rabbim hepinize tez zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah...bu sabah kan testi yaptırdım adetim 2 gün geçti ve 687 çıktı değerim,tabi daha doktora gitmedim inşallah ultrasonda da görmek nasip olur,rabbim sağ sağlim kucağıma almayı da nasip eder inş...

canımmm sarı şekerim anne mi olucakmış oyyyy oyyy.çooook sevindim gülümmm.rabbim minişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.ayyyy çok güsel bi haber yaaa 🙂 darısı tüm arkadaslarımıza olsun.

Geri