kuzumm kıyamam sana ben yaa bana da kalsa daha ne çatlatma iğnesi gördüm ne aşılama ne ilaç klomen hiç bi tedavi görmedim ama bende direk tüp bebek istiyorum insan artık şöle kucagına ladıında huzur duyacağı kokusuyla dünyaları unutacağı bi meleği olsun istiyor...hemen kavuşmak istiyor..
Ama genede son kez bi gayret be kuzum belki son kez bu olur he.ne dersin ?
canım senin işin daha zormuş.inan ki o iğne ilaç olayı o kadar yıpratıcı bir durum ki.her ay umutların yeniden yıkılıyor. allah sana kolaylık versin.haklısın belki bir daha denesem daha iyi olacak ama iki ay ara vermek zorundayım.
aynen canım inan bende aşılamaya hiç bukadar güvenmiyodum ama sonuçta allah veriyor belki senin vesilende 3. olacak mutlaka dene canım...
benim doktorum bana demişti ki sonuçta tüp bebekte şans daha fazla ama yüzdeyüz değil,eğer tutmazsa onu son nokta olarak gördüğün için hayallerin çok fazla yıkılacak...oyüzden tüp bebeğe bu şekilde bakma belki onuda birkaç kez yapman gerekebilir böyle düşün...ve acele etmeyip amaan napalım artık nezaman olursa olsun dediğimde geldi bebişim bi noktadan sonra amaaan diyosun gerçekten 🙂
ay ben hiç bu şekilde düşünmemiştim canım.gerçekten öyle şu anda tüp bebek yapınca hemen hamile kalıcakmışım gibi geliyo ama ya olmazsa bu defa hiçbir umudum kalmıycak şu anda en azından onu son umut olarak görüyorum.bende senin gibi yapmalıyım aslında ne zaman olursa olsun demeliyim.
Cnm cok sukur iyi gidiyor🙂 evet hem guzel hem tuhaf bir duygu hissediorsun seviyorsun konusuyorsun fakat elliyemiorsun nasil kime benziyor bilmiyorsun...rabbim sizlerede versin tatlim!! Benim biliyorsun klomen ve otrivelle ile oldu yumurtlamadan sonra adet olacakmis gibi karnim agriyordu hatta birinde nevresim degistirirke kolumu kaldirdim canim cok yandi sol tarafima birsey batior gibi onun disinda bisey yok daha simdiye kadar ne canim bisey cekti ne gogus agrisi nede mide bulantisi(masallah) bendeki tek belirti karin agrisiydi oda 15 haftalik olana kadar devam etmisti simdi geldik 29.haftaya az kaldi hemen zaman gecsin istiyorum!! Cok uzun oldu hihi
maşallah ya o kadar oldu senin ufaklık.inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder zaten kokusunu içine çeksen hiç çektiğin sıkıntıları hatırlamazsın heralde.
maşallah ya o kadar oldu senin ufaklık.inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder zaten kokusunu içine çeksen hiç çektiğin sıkıntıları hatırlamazsın heralde.
canım ben aşılama olduktan 2 gün sonra falan göğüslerim dokunulmayacak şekilde hassaslaştı,sağ ve sol kasıkta ara ara batmalar oldu tabi ben hep adet belirtisi sandım 🙂 ancak ben adet öncesi çok çikolata yerim bu sefer canım hiç tatlı istemedi.inş.bu ay gelir bebişin tatlım 🙂
ayy inşallah canım yaa.kaç yıldır uğraşıyoruz.bol bol dua edin bizler için.sen ve tüm hamilelerde sağsalim bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin RABBİM...
mevlanacığım bende arasıra kasığımda batma hissediyorum.26 aralıkta adet olmuştum.ondan önceki ay 23 kasımda adet oldum.bu ay 5 ocaktan beri 2 günde bir çalışma içerisindeyiz
nerdeyse 1 haftadır afedersin karnımda gaz var.sancı da yapıyor.göğüslerimde acı filan yok.beklemek çok zor.kafama takmiyim diyorum ama yalnız kaldıkça kendimi gebelik sitelerinde buluyorum...ALLAHIM yardımcımız olsun...
Canim cok sevindim allah anali babali büyütsün. kac defa asilama yaptin? 1. asilamada tutmasi zor herhalde. rabbim bütün bekleyenlere candan isteyenlere nasip etsin.