Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım senin işin daha zormuş.inan ki o iğne ilaç olayı o kadar yıpratıcı bir durum ki.her ay umutların yeniden yıkılıyor. allah sana kolaylık versin.haklısın belki bir daha denesem daha iyi olacak ama iki ay ara vermek zorundayım.

ay ben hiç bu şekilde düşünmemiştim canım.gerçekten öyle şu anda tüp bebek yapınca hemen hamile kalıcakmışım gibi geliyo ama ya olmazsa bu defa hiçbir umudum kalmıycak şu anda en azından onu son umut olarak görüyorum.bende senin gibi yapmalıyım aslında ne zaman olursa olsun demeliyim.

maşallah ya o kadar oldu senin ufaklık.inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder zaten kokusunu içine çeksen hiç çektiğin sıkıntıları hatırlamazsın heralde.

maşallah ya o kadar oldu senin ufaklık.inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder zaten kokusunu içine çeksen hiç çektiğin sıkıntıları hatırlamazsın heralde.

Evet cnm buyuduk artik 🙂 amin rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah darisi sizlerin basina!! Umarim kistinden kurtulursunda 3.asilaman tutar!!Allah kolaylik versin

ayy inşallah canım yaa.kaç yıldır uğraşıyoruz.bol bol dua edin bizler için.sen ve tüm hamilelerde sağsalim bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin RABBİM...

mevlanacığım bende arasıra kasığımda batma hissediyorum.26 aralıkta adet olmuştum.ondan önceki ay 23 kasımda adet oldum.bu ay 5 ocaktan beri 2 günde bir çalışma içerisindeyiz
nerdeyse 1 haftadır afedersin karnımda gaz var.sancı da yapıyor.göğüslerimde acı filan yok.beklemek çok zor.kafama takmiyim diyorum ama yalnız kaldıkça kendimi gebelik sitelerinde buluyorum...ALLAHIM yardımcımız olsun...

Canim cok sevindim allah anali babali büyütsün. kac defa asilama yaptin? 1. asilamada tutmasi zor herhalde. rabbim bütün bekleyenlere candan isteyenlere nasip etsin.