ben 32 yaşındayım 7 aylık evliyim evlendiğimden bu zamana kadar vajinusmus problemi yaşıyorum ve 2 aylık evliyken dermoid kist aldırdım açık ameliyatla. doktorum 2 ay sonra hamile kal ve biran önce bebek yapın dedi. 3 aydır korunmuyoruz :s ama hala bişiy yok acaba ameliyatın etkisimi var yoksa bizdemi bişi var çok üzülüyorum..
ben 32 yaşındayım 7 aylık evliyim evlendiğimden bu zamana kadar vajinusmus problemi yaşıyorum ve 2 aylık evliyken dermoid kist aldırdım açık ameliyatla. doktorum 2 ay sonra hamile kal ve biran önce bebek yapın dedi. 3 aydır korunmuyoruz :s ama hala bişiy yok acaba ameliyatın etkisimi var yoksa bizdemi bişi var çok üzülüyorum..
aynen canım inan bende aşılamaya hiç bukadar güvenmiyodum ama sonuçta allah veriyor belki senin vesilende 3. olacak mutlaka dene canım...
benim doktorum bana demişti ki sonuçta tüp bebekte şans daha fazla ama yüzdeyüz değil,eğer tutmazsa onu son nokta olarak gördüğün için hayallerin çok fazla yıkılacak...oyüzden tüp bebeğe bu şekilde bakma belki onuda birkaç kez yapman gerekebilir böyle düşün...ve acele etmeyip amaan napalım artık nezaman olursa olsun dediğimde geldi bebişim bi noktadan sonra amaaan diyosun gerçekten 🙂