Mevlana Daimi Üye Üye 19 Kasım 2012 #69.021 yakışıklım' Alıntı: umarım güzel haberlerle gelirsin canım😀 Genişletmek için tıkla ... Cnm hersey yolunda dedi doktor hersey normal tüm organlari olmasi gerektigi gibi🙂 cinsiyetide kiz dedi cok mutluyum..
yakışıklım' Alıntı: umarım güzel haberlerle gelirsin canım😀 Genişletmek için tıkla ... Cnm hersey yolunda dedi doktor hersey normal tüm organlari olmasi gerektigi gibi🙂 cinsiyetide kiz dedi cok mutluyum..
yakışıklım Daimi Üye Üye 19 Kasım 2012 #69.022 Mevlana' Alıntı: Cnm hersey yolunda dedi doktor hersey normal tüm organlari olmasi gerektigi gibi🙂 cinsiyetide kiz dedi cok mutluyum.. Genişletmek için tıkla ... allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım bak gördünmü korkulacak birşey yokmuş😀 - - - Updated - - - kaç haftalık oldunuz kızınla?
Mevlana' Alıntı: Cnm hersey yolunda dedi doktor hersey normal tüm organlari olmasi gerektigi gibi🙂 cinsiyetide kiz dedi cok mutluyum.. Genişletmek için tıkla ... allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım bak gördünmü korkulacak birşey yokmuş😀 - - - Updated - - - kaç haftalık oldunuz kızınla?
ayşe&ramo Yeni Üye Üye 19 Kasım 2012 #69.023 Mevlana' Alıntı: Cnm hersey yolunda dedi doktor hersey normal tüm organlari olmasi gerektigi gibi🙂 cinsiyetide kiz dedi cok mutluyum.. Genişletmek için tıkla ... çok sewindim canm ii haberler aldığına demekki bi kızı daha oluyo bu sitenin inş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın tatlım 🙂
Mevlana' Alıntı: Cnm hersey yolunda dedi doktor hersey normal tüm organlari olmasi gerektigi gibi🙂 cinsiyetide kiz dedi cok mutluyum.. Genişletmek için tıkla ... çok sewindim canm ii haberler aldığına demekki bi kızı daha oluyo bu sitenin inş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın tatlım 🙂
AYŞEDEN Hamiş Melek 19 Kasım 2012 #69.024 Mevlana' Alıntı: Cnm hersey yolunda dedi doktor hersey normal tüm organlari olmasi gerektigi gibi🙂 cinsiyetide kiz dedi cok mutluyum.. Genişletmek için tıkla ... ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN KIZINI CANIM BİR AVAZDA DOĞURURSUN İNŞALLAH
Mevlana' Alıntı: Cnm hersey yolunda dedi doktor hersey normal tüm organlari olmasi gerektigi gibi🙂 cinsiyetide kiz dedi cok mutluyum.. Genişletmek için tıkla ... ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN KIZINI CANIM BİR AVAZDA DOĞURURSUN İNŞALLAH
Mevlana Daimi Üye Üye 19 Kasım 2012 #69.025 yakışıklım' Alıntı: allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım bak gördünmü korkulacak birşey yokmuş😀 - - - Updated - - - kaç haftalık oldunuz kızınla? Genişletmek için tıkla ... Evet cnm korkulcak bisey yokmus cok sukur 🙂 cok rahatladim simdi 21 haftaya girdik 🙂
yakışıklım' Alıntı: allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım bak gördünmü korkulacak birşey yokmuş😀 - - - Updated - - - kaç haftalık oldunuz kızınla? Genişletmek için tıkla ... Evet cnm korkulcak bisey yokmus cok sukur 🙂 cok rahatladim simdi 21 haftaya girdik 🙂
Mevlana Daimi Üye Üye 19 Kasım 2012 #69.026 ayşe&ramo' Alıntı: çok sewindim canm ii haberler aldığına demekki bi kızı daha oluyo bu sitenin inş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın tatlım 🙂 Genişletmek için tıkla ... Evet tatlim bir kiz daha..insallah en kisa zamanda sizlerede nasip olur..
ayşe&ramo' Alıntı: çok sewindim canm ii haberler aldığına demekki bi kızı daha oluyo bu sitenin inş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın tatlım 🙂 Genişletmek için tıkla ... Evet tatlim bir kiz daha..insallah en kisa zamanda sizlerede nasip olur..
Mevlana Daimi Üye Üye 19 Kasım 2012 #69.027 AYŞEDEN' Alıntı: ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN KIZINI CANIM BİR AVAZDA DOĞURURSUN İNŞALLAH Genişletmek için tıkla ... Amin cnm cok sagol rabbim olmayanlarada versin insallah
AYŞEDEN' Alıntı: ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN KIZINI CANIM BİR AVAZDA DOĞURURSUN İNŞALLAH Genişletmek için tıkla ... Amin cnm cok sagol rabbim olmayanlarada versin insallah
yakışıklım Daimi Üye Üye 19 Kasım 2012 #69.028 Mevlana' Alıntı: Evet cnm korkulcak bisey yokmus cok sukur 🙂 cok rahatladim simdi 21 haftaya girdik 🙂 Genişletmek için tıkla ... maşallah bebeişine ya çok çabuk geçiyor zaman inşallah şurda bir kaç ay sonra bebişlerin büyümelerinden yaptıkları minnoşluklardan bahsedeceğiz kızlarımızın😀 allah cümle isteyenlere bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin...
Mevlana' Alıntı: Evet cnm korkulcak bisey yokmus cok sukur 🙂 cok rahatladim simdi 21 haftaya girdik 🙂 Genişletmek için tıkla ... maşallah bebeişine ya çok çabuk geçiyor zaman inşallah şurda bir kaç ay sonra bebişlerin büyümelerinden yaptıkları minnoşluklardan bahsedeceğiz kızlarımızın😀 allah cümle isteyenlere bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin...
gonca 16 Daimi Üye Üye 19 Kasım 2012 #69.029 Mevlana' Alıntı: Evet tatlim bir kiz daha..insallah en kisa zamanda sizlerede nasip olur.. Genişletmek için tıkla ... canım hayırlı olsun.bir cadı daha geliyorr desene 😀 ohh kızlar çoğalsın erkek nesli tükensin
Mevlana' Alıntı: Evet tatlim bir kiz daha..insallah en kisa zamanda sizlerede nasip olur.. Genişletmek için tıkla ... canım hayırlı olsun.bir cadı daha geliyorr desene 😀 ohh kızlar çoğalsın erkek nesli tükensin
yakışıklım Daimi Üye Üye 19 Kasım 2012 #69.030 gonca 16' Alıntı: canım hayırlı olsun.bir cadı daha geliyorr desene 😀 ohh kızlar çoğalsın erkek nesli tükensin Genişletmek için tıkla ... gonca ne yapıyorsun nasılsın kızına kavuşmana az kaldı heyecan varmı?
gonca 16' Alıntı: canım hayırlı olsun.bir cadı daha geliyorr desene 😀 ohh kızlar çoğalsın erkek nesli tükensin Genişletmek için tıkla ... gonca ne yapıyorsun nasılsın kızına kavuşmana az kaldı heyecan varmı?