Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar merhaba
doktordan sonra görümcemde kaldım dün gece eve geldik.doktora da gittik cuma günü. geçen hafta gittiğimizde kese görünmüştü,bu gittiğimizde kesenin içinde bebeğide gördük ama kalp atışı hala yoktu🙁 geç döllenme olabilir dedi dr.perşembe günü tekrar gidicez eğer kalp atışı hala olmazsa hafta sonuna kadar almamız lazım dedi🙁( inşallah görürüz perşembe günü. bir aydır hep bişeyleri bekliyoruz inşallah sonu hayırlı olur. sizce durum iyimi gidiyo,ilk kese göründü bir hafta sonra bebek, şimdide kalp atışı görünürmü acaba?

- - - Updated - - -

günü yaklaşan kızlar inşallah sizlerden de güzel haberler alırız hayırlısıyla...

canım şimdi ultrason çıktılarıma baktım benim bebeğin kalp atışını biz 7+4 görememişiz tam 8+0da görmüşüz acele etme dua et... allah hayırlısını versin hakkında canım umarım güzel haberler alırısın perşembe günü...

Nur cnm insallah gec dollenme olmustur ve persembe gunu gorursun kalp atisini..ben positif test ettikten 3 hafta sonra gitmistim 8 haftaliktim ve hem bebegi hem kalp atisini gormustuk umarim hersey cok iyi olur dualarim seninle tatlim!

inşallah canım,ilk gittiğimizde bir hafta nasıl geçecek diyoduk geçti,şimdi bir hafta daha,inşallah sonucu güzel olurda beklesekte olur.kimseye söyleyemiyorum daha belli değil diye annemler bile bilmiyo henüz buda garip bir durum ama söyleyemiyorum,tuhaf. inşallah seviniriz perşembe günü,yoksa kürtajı hiç düşünmek bile istemiyorum🙁

canım şimdi ultrason çıktılarıma baktım benim bebeğin kalp atışını biz 7+4 görememişiz tam 8+0da görmüşüz acele etme dua et... allah hayırlısını versin hakkında canım umarım güzel haberler alırısın perşembe günü...[/QUO

canım benimde bugün 7+4 oldu, inşallah benim meleğimde seninki gibi geç görünür, bu kızlar mı nazlı oluyo acaba🙂 aslında içimde hiç kötü bir his yok herşey düzelecek gibi hissediyorum inşallah öyle olur.dr.a gittiğimiz zaman bizimde 8 hafta oluyo inşallah görürüz allahım.rabbim hayırlısıyla yüzlerini göstersin meleklerimizin

Yakisiklim cok sagol mesajin icin evet bencede annelikten kaynaklaniyor ben kendime bir alet siparis ettim ismi angelsound bebegin kalp atisini dinliyebiliyorsun evde🙂 cunki her seferinde 4 hafta beklemek cok uzun geliyor..su birkac haftada gecsede iyice hissetsem..yarin organ kontrolumuz var sabah 10 da umarim hersey yolundadir..sagol cnm

Nur cnm insallah gec dollenme olmustur ve persembe gunu gorursun kalp atisini..ben positif test ettikten 3 hafta sonra gitmistim 8 haftaliktim ve hem bebegi hem kalp atisini gormustuk umarim hersey cok iyi olur dualarim seninle tatlim!

inşallah canım,ilk gittiğimizde bir hafta nasıl geçecek diyoduk geçti,şimdi bir hafta daha,inşallah sonucu güzel olurda beklesekte olur.kimseye söyleyemiyorum daha belli değil diye annemler bile bilmiyo henüz buda garip bir durum ama söyleyemiyorum,tuhaf. inşallah seviniriz perşembe günü,yoksa kürtajı hiç düşünmek bile istemiyorum🙁

Aklina kotusunu getirme tatlim umarim duyarsiniz kalp atisini..bende 12haftalikken anlatmistim annemlere..sanada mujde vermek nasip olur insallah🙂

Yakisiklim cok sagol mesajin icin evet bencede annelikten kaynaklaniyor ben kendime bir alet siparis ettim ismi angelsound bebegin kalp atisini dinliyebiliyorsun evde🙂 cunki her seferinde 4 hafta beklemek cok uzun geliyor..su birkac haftada gecsede iyice hissetsem..yarin organ kontrolumuz var sabah 10 da umarim hersey yolundadir..sagol cnm

umarım güzel haberlerle gelirsin canım😀

muamma..........25 kasım
a.özlem............28 kasım
nurrr................2 aralık
bitanesi...........4 aralık
ayşe&ramo......10 aralık
lilyped.............10 aralık
sunflower........12 aralık
asenaşule........
ceylinn............
blnnn...............
ayşeden..........