Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam kızlar bugün dr.a gidiyorum bakalım kalp atışlarını görebilecekmiyiz,bugün 7+2 oldu. inşallah görürüz herşey yolunda gider ne olur benim içinde bi dua edin kızlar🙁
slm arkadaslar benim günümde yaklasti 3 ile 5 gün arasinda olmam lazim ,, bu ay ilk defa gögüs siskinligim olmadi ara ara agri sizi oluor ama okadar normalde bir hafta öncesinden hatta 10 gün oncesinden siser we acayip agri olurdu bu defa yok acaba diorum gebelik olabilirmi?kasik we karin agrilarimda arada girip cikior ,,yoks abosami ümitleniorum yine 😕
a.özlem............28 kasım
ayşe&ramo......10 aralık
asenaşule........ muamma..........25 kasım
bitanesi...........4 aralık
ceylinn............ blnnn............... sunflower........12 aralık
ayşeden..........
bensude.......... feliçya.............
hattt................
duygucuk........
büşra...............16 kasım
ffarzuff............17 kasım
lilyped.............10 aralık
nurrr................2 aralık
kızlar merhaba
doktordan sonra görümcemde kaldım dün gece eve geldik.doktora da gittik cuma günü. geçen hafta gittiğimizde kese görünmüştü,bu gittiğimizde kesenin içinde bebeğide gördük ama kalp atışı hala yoktu🙁 geç döllenme olabilir dedi dr.perşembe günü tekrar gidicez eğer kalp atışı hala olmazsa hafta sonuna kadar almamız lazım dedi🙁( inşallah görürüz perşembe günü. bir aydır hep bişeyleri bekliyoruz inşallah sonu hayırlı olur. sizce durum iyimi gidiyo,ilk kese göründü bir hafta sonra bebek, şimdide kalp atışı görünürmü acaba?
- - - Updated - - -
günü yaklaşan kızlar inşallah sizlerden de güzel haberler alırız hayırlısıyla...
Nur cnm insallah gec dollenme olmustur ve persembe gunu gorursun kalp atisini..ben positif test ettikten 3 hafta sonra gitmistim 8 haftaliktim ve hem bebegi hem kalp atisini gormustuk umarim hersey cok iyi olur dualarim seninle tatlim!!
Yakisiklim sana bisey sorcam cnm ben bebegi hala tam hissetmiorum arada sanki birileri gidikliyor gibi sonra bisey yok bu normalmi?? Bazen bebegime acaba biseymi oldu diye cok uzuluyorum🙁 yarin doktorda terminim var ve icimde bir ses sanki yasamiyor diyor cok korkuyorum umarim hersey iyi gider ltf cvp yazarsan sevinirim!!
Yakisiklim sana bisey sorcam cnm ben bebegi hala tam hissetmiorum arada sanki birileri gidikliyor gibi sonra bisey yok bu normalmi?? Bazen bebegime acaba biseymi oldu diye cok uzuluyorum🙁 yarin doktorda terminim var ve icimde bir ses sanki yasamiyor diyor cok korkuyorum umarim hersey iyi gider ltf cvp yazarsan sevinirim!!
canım hareketleri net hissetmeye başlayana kadar yani şöyle bir 22-23 haftalık olana kadar zaten segirme falan gibi hafif bir hareket hissedersin o korkular normal bende de vardı hala oluyor bazen sağıma yatmış bir şekilde uyandığımda bile acaba bebğe kan akımı azaldımı bişey oldumu diye ödüm kopuyor ama sonra kızım hemen hareketleniyor ve anne ben burdayım diyor içini rahat tut. birde bu haftalarda hareketini ayırsan bile düzenli hareket etmez sen düzenli hissetmezsin bu çok normal çünkü bebek küçük ve kemikleri güçlendikçe büyüdükçe sende düzenli olarak hareketlerini hissedeceksin sadece bir kaç hafta daha dayanacaksın... ve korkular annelikten kaynaklanıyor asla geçmiyor sanırım çünkü bende hala ara ara vesveseler oluyor sonra allahtan kzıım uzun süre hareketsiz kalmıyor... ama ben yaklaşık bir ay oldu doktora gitmeyeli şimdide acaba normal büyüyor mu gelişimi normalmi diye düşünüyorum anne olmak zor daha önünde çok yol var sakin ol canım...