Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

gonca çok az kalmış heyecan dorukta yani ne güzel=))bende daha 21. hafta dayım=))evi şimdi temizleyemiyorum ki son haftalarda ne olacak bakalım=))benim kocam beni mahfediyor onu yapma bunu yapma onu yeme bunu yeme hapını içtin mi şöyle yapma böyle yapma günde on defa arar milletten utanıyorum artık
bebeğinin peşinde dolaşan düştüklerinde ağlayan anne babalar gördüm 2. sınıfa giden çocuklarıyal hala beraber yatan anneler babalar kınardım galiba benim kocamda böyle olacak=((((bebeğimin düşeceği duruma üzülüyorum he hee=)sizde durumlar nasıl=)

Nisanburak bizde durumlar ayni benimki hic degismedi🙂 eee bebisi hissediyormusun?? Beb 3-4 gunden beri hissediyorum cok guzel bir duygu sanki icimde balik yuzuyor insallah daha kuvvetli tekmelerinide hissederim🙂senin dogum terminin nezaman aramizda 3 hafta var seninle bende cinsiyetini ogrenmek istiyorum 🙁 cok guzel seyler var bebekler icin ... Isim dusundunmu??

a.özlem............28 kasım
ayşe&ramo......14 kasım
asenaşule........12 kasım
muamma..........
bitanesi...........5 kasım
ceylinn............
blnnn...............
sunflower........13 kasım
ayşeden..........
nazrüzgar........12 kasım
bensude..........
feliçya.............
hattt................
duygucuk........4 kasım

ay ne guzel telaseler icindesin .rabbim bi avazda kurtarsin insallah 🙂 hamilelerin dualari kabul olur derler benide unutma dualarinda🙂

ay canım tatlı telaş bunlar,insan bu hazırlıkları yaparken yorulmaz bile o heycanla biçırpıda oluverir.keşke bizdede olsada ben her türlü yorulmaya razıyım.Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.başkalarının mutluluklarıyla mutlu oluyoruz bizde böyle işte

Nur kocana yaptinmi suprizi ne tepki verdi anlat bakalim🙂

- - - Updated - - -

Nur kocana yaptinmi suprizi ne tepki verdi anlat bakalim🙂

canım yaptım🙂 aldığım yazılı body ve test sonucunu yatağın üzerine koydum(işten gelip direk üstünü değiştirmek için yatak odasına giriyor)
ama şansıma elektrikler kesildi mumları boynin yanına koydum yine görmesi🙂 en sonunda zar zor gördüde rahatladım🙂 ben ona bayramda hastayım demiştim sürpriz yapmak için,başta inanamadı doğrumu gerçekten diye çocuk gibi şaştı kaldı🙂 tedtin sonucunu okuyunca bi sarıldı çok mutlu oldu , ama ondada bendede öncekini korkusu var tam olarak içten sevinemiyoruzz..haftaya doktora gidicez ozamn belli olacak inşallah... ama ben hissediyorum bu sefer olacakk🙂 inşallaahh