Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cok guzel olmus🙂 tabikide hersey iyi olacak aklina hic kotu seyler getirme
Eee senide hamis melek
Yapsinlar artik kime dicez bunu?? 🙂

Cok guzel olmus🙂 tabikide hersey iyi olacak aklina hic kotu seyler getirme
Eee senide hamis melek
Yapsinlar artik kime dicez bunu?? 🙂

🙂 yapsınlar ama bi doktora gidiyim önce eğer normalse ozaman yapsınlar🙂

ya birde yakışıklımmıydı hemşire olan🙂) kimdi?
tekrar kan testi yaptırıcam ya deger katlandıysa kimyasal gebelik olma olasılığı hala devam edermi acabaaaa?
neolur cevap yazın🙁

🙂 yapsınlar ama bi doktora gidiyim önce eğer normalse ozaman yapsınlar🙂

ya birde yakışıklımmıydı hemşire olan🙂) kimdi?
tekrar kan testi yaptırıcam ya deger katlandıysa kimyasal gebelik olma olasılığı hala devam edermi acabaaaa?
neolur cevap yazın🙁

canım ilk kan değerin neydi kaç günde ne kadar artmış değerin normal artıyorsa kimyasal gebelik değildir sen böyle şeyleri aklına getirme içini rahat tut. adetin geçeli ne kadar oldu doktora gittin mi kusura bakmayın bu ara bayram dönüşü grip oldum pek takip edemiyorum yazılanları...

canım ilk kan değerin neydi kaç günde ne kadar artmış değerin normal artıyorsa kimyasal gebelik değildir sen böyle şeyleri aklına getirme içini rahat tut. adetin geçeli ne kadar oldu doktora gittin mi kusura bakmayın bu ara bayram dönüşü grip oldum pek takip edemiyorum yazılanları...

gecen ay 26 da olmuştum, bu ay 29 da test yaptırdım 148 cıktı yarın tekrar yaptırıcam,doktoru aradım haftaya gidicem gelince belli olur normalmi önceki gibi mi diye dedi. o öyle diyince benim içimede endişe düştü..yani tekrar yaptırdığımda arttıysa kimyasal değildir dimi? 🙂

gecen ay 26 da olmuştum, bu ay 29 da test yaptırdım 148 cıktı yarın tekrar yaptırıcam,doktoru aradım haftaya gidicem gelince belli olur normalmi önceki gibi mi diye dedi. o öyle diyince benim içimede endişe düştü..yani tekrar yaptırdığımda arttıysa kimyasal değildir dimi? 🙂
canım zaten ilk değerin bile gayet yüksekmiş doktorlar tedbir amaçlı böyle konuşuyorlar değildir inşallah yarın değerin çıkınca yine bakmaya çalışırım ben ama sanmıyorum sıkıntı olacağını zaten haftayada hem keseyi hem kalp atışını görürsünüz allahın izniyle

Ugurlubebek onlinesin galiba nasilsin esinle aran nasil gelmiorsun
Coktandir..optum kib

- - - Updated - - -

Ugurlubebek onlinesin galiba nasilsin esinle aran nasil gelmiorsun
Coktandir..optum kib

nurcum kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum seninki kesinlile kimyasal değil.kimyasal olsa 18 çıkmaz.bende iyice ümidi kestim göğüslerimde ki ağrı dindi ve fos diye söndü kasıklrımdada ağrı kalmadı artık adetimi bekliyorum bütün belirtiler kayboldu demekki psikolojikmiş.inş sen hayırlısıyla kucağına alırsın vede tüm isteyenler.bizlerden hiçbir şeyi esirgemeden veren RABBİM inş hayırlı evlatta verir.

nurcum kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum seninki kesinlile kimyasal değil.kimyasal olsa 148 çıkmaz.bende iyice ümidi kestim göğüslerimde ki ağrı dindi ve fos diye söndü kasıklrımdada ağrı kalmadı artık adetimi bekliyorum bütün belirtiler kayboldu demekki psikolojikmiş.inş sen hayırlısıyla kucağına alırsın vede tüm isteyenler.bizlerden hiçbir şeyi esirgemeden veren RABBİM inş hayırlı evlatta verir.

adetime 2 gün var dünden beri adet belirtlerim başladı göğüs acıması karın ağrısı kasık ağrısı. bide göğüslerimde çil gibi lekeler çıktı neyin nesi anlamdım

Geri