Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım çok sevindim yaa 🙂 allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş... vee bana ve tüm bebek isteyenlerede nasip etsin inş...

- - - Updated - - -

hamişlik bekleyen melekler 🙂

a.özlem............3 kasım
ayşe&ramo......14 kasım
asenaşule........12 kasım
muamma..........
bitanesi...........5 kasım
ceylinn............
blnnn...............
sunflower........13 kasım
ayşeden..........
nazrüzgar........12 kasım
bensude..........
feliçya.............
hattt................

adet oldum ben canımmm yeni bat 28 kasım

nur tatil dönüşü oflarken puflarken güzel bir haber duymak inan herşeye değdi çok sevindim allah sağ salim kucağına almaı nasip etsin güzel ve sıkıntısız hamileliğin geçer
allah olmaanlarada bekleenlerede nasip etsin

🙂 sagol canım inşallah hersey yolunda gider,inşallah sizdende enkısa zamanda duyarız hamilelik haberlerinizi.allahım kimseyi çok bekletmesın çok zor🙁

nurcum hayırlı olsun allah tamamnına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk mesajını okurken içimden hamile olduğun geçti iki sayfa sonra hamile olduğunu öğrenmek çok güzeldi açıkcası inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz miniklerimizi...

ben istanbuldaydım tatili orada geçirdim bebeğimin neredeyse tüm kıyafet ihtiyaçlarını aldım kendime hastane çıkışı için gecelik takımı ve kalan dönemde giyebileceğim emzirmeyede uygun kıyafetler aldım. bebek odası almayı şuan düşünmüyorum ağustosa kalmadan buradan taşınacağımız için şimdilik meleğimin çok az bir eksiği kaldı bakalım sabırla doğmasını bekliyoruz umarım hepimiz normal ve kolay doğumlarla olması gereken zamanda doğumumuzu yaparız... bu arada istanbulda ayrıntılı ultrasona girdim meleğim fiziksel olarak sağlkılı görünüyor şker yüklememde sorun çıkmadı kilo alımı gayet uygun 25+0 da gitmiştim 770 gram dedi doktor tam olması gerkeen kadar kilo alıyoor gibi görünüyor. 26 haftalık olduk bu arada...

nurcum hayırlı olsun allah tamamnına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk mesajını okurken içimden hamile olduğun geçti iki sayfa sonra hamile olduğunu öğrenmek çok güzeldi açıkcası inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz miniklerimizi...

ben istanbuldaydım tatili orada geçirdim bebeğimin neredeyse tüm kıyafet ihtiyaçlarını aldım kendime hastane çıkışı için gecelik takımı ve kalan dönemde giyebileceğim emzirmeyede uygun kıyafetler aldım. bebek odası almayı şuan düşünmüyorum ağustosa kalmadan buradan taşınacağımız için şimdilik meleğimin çok az bir eksiği kaldı bakalım sabırla doğmasını bekliyoruz umarım hepimiz normal ve kolay doğumlarla olması gereken zamanda doğumumuzu yaparız... bu arada istanbulda ayrıntılı ultrasona girdim meleğim fiziksel olarak sağlkılı görünüyor şker yüklememde sorun çıkmadı kilo alımı gayet uygun 25+0 da gitmiştim 770 gram dedi doktor tam olması gerkeen kadar kilo alıyoor gibi görünüyor. 26 haftalık olduk bu arada...

sağol canım inşallah ,allah herkese nasip etsin.inşallah bizede ciciler almak nasip olur🙂 maşallah herşeyininz yolunda allah sağlıkla kucagınıza aldığınız günleride göstersin canım, isteyen herkes bu güzel duyguları yaşasın...

nur tatil dönüşü oflarken puflarken güzel bir haber duymak inan herşeye değdi çok sevindim allah sağ salim kucağına almaı nasip etsin güzel ve sıkıntısız hamileliğin geçer
allah olmaanlarada bekleenlerede nasip etsin

sunflower den alıntı yapacakken sana yazmışım kusura bakma🙂 evet canım ya başkasından duyunca bile insan sevınıyo bir umut geliyo. inşallah dediğin gibi sıkıntısız geçer üzmez bizi🙂 senin nekadar oldu canım nasıl gidiyor?

canım çok sevindim yaa 🙂 allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş... vee bana ve tüm bebek isteyenlerede nasip etsin inş...

- - -<!-- google_ad_section_start -->
🙂 sagol canım inşallah hersey yolunda gider,inşallah sizdende enkısa zamanda duyarız hamilelik haberlerinizi.allahım kimseyi çok bekletmesın çok zor🙁<!-- google_ad_section_end -->

adetim düzenlidirde aşılama için iğne kullandım geç büyüdü yumurtalar fakat bir gecede çok fazla büyüdüğü için aşılamam yapılmadı....yumurtalar çok büyüyünce adetime 10 gün kala kanamam oldu doktora gittim adet değil dedi......adet tarihim 15 eylüldü....hala olmadım

Anladim cnm ozaman kan testi yaptir eger oda negatif olursa doktora git adet söktürücü fln verir insallah hersey gonlunce olur🙂

nur cok sevındım senın adına mevlanadan sonra sıra sendeymıs gıbı gelıyodu hep cok sukur guze haberler verdın bıze rabbım saglıklı sıhhatlı buyumesını ve kucagına almayı nasıb etsın ıns.

KIZLAAARRRRR HAMILEYIIIIIIMMMM🙂) HAMILEYIMDE HAMILEYIM🙂
test sonucunu aldim azonce 148.5 4-5 haftalik cikti🙂 insallah onceki gibi olmaz, oncekindede ayni boyle kasik agrilarim sancim olmustu ama kimyasal gebelik cikti🙁 insallah bu sefer oyle olmaz🙂
yuppiiiiiii🙂)
nurcum canm çok çok sewindim kendim hamile kalmış gibi canm allah kucağına da almayı nasip eder inş darısı bize artık inş dualarını eksik etme 😀

nurcan canım inş. hamileliğim gibi hamileliğin olur çok şükür allaha çok rahat sıkıntısız rahat geçiyor
büyüyor sanırım biraz alt kısımlarda böyle kalkınca batmalar oluyor bende 10 gün sonra gidicem dr bakalım allaha emanet inş. iyidir sağlığı herşeyi yerindedir
dikkat et sende 15 haftalık şimdi 🙂

Geri