Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Simail cnm nerlerdesin sen ya nasilsin?? Nasil gidiyor hamilelik??? Kac haftalik oldunuz? Eee senin bebek ablamizmi olacak abimizmi?? Kendine iyi bak bebeklerimiz allaha emanet🙂

a.özlem............28 kasım
ayşe&ramo......14 kasım
asenaşule........12 kasım
muamma..........
bitanesi...........5 kasım
ceylinn............
blnnn...............
sunflower........13 kasım
ayşeden..........
nazrüzgar........12 kasım
bensude..........
feliçya.............
hattt................
duygucuk........4 kasım

Duygucuk erken yapmissin cnm adetin gecsin oyle yap bence nezamandir ugrasiyorsun?? Ilk cocugun hemen olmusmuydu?? Yasiniz kac senin ve esinin??

2 senedir uğraşıyoruz cnm.ilk çocuğum hemen olmuştu ardından 2 kere kürtaj olmak durumunda kaldım.şimdi olmuyo.bu 2.ci evliliğim.ben 30 eşim 40 yaşında.inş hamileyimdir.

iyi geceler kızlar.sanırım bir çoğunuz uyumuşsunuzdur 🙂 ben hala ayaktayım.bugün artık dip bucak doğum için temizliğe başladım.eşimde sağolsun çok yardım ediyo ama yinede çok yoruluyorum.nefes nefese kalıyorum bu koca göbekle valla 🙂 kızımın yatağını ayarladık temizledik.çooook şirin oldu 🙂 daha kıyafetlerini yıkayıp ütülücem.doğum çantamı hazırlıcam.evde geri kalan temizliği halledicem.yani çooook işim var hala çooook 🙂 34. haftadayız çok şükür.günler kısaldıkça heyecan basıyor ama değer 🙂 doğum sırasında burda bütün arkadaslarıma dua edicem.rabbim o an geri çevirmezmiş.o günü sabırsızlıkla bekliyorum 🙂 kendinize çok iyi bakın.ALLAHA emanet olun.

goncam yaa falza yorma kendini
h kaynanı çağır yardıma gelsin 🙂 valla kzı koca göbüşle çok zorlanısın içerde sei kızce söyleniyordur valla beni şimdiden oruluyorsu annecik diye 🙂)9

Goncam neguzel heycanlar oyle yorulmaya can feda hihi🙂 cok az kalmis masallah!! Kiiz bebisinin kiyafetlerine yumusatici koycanmi koyulmaz diye biliyorum alerji yaparmis🙁 yinede dikkat et kendine hepsini birden bitirme yavas yavas..