Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar ben hic iyi degilim dun babamin can damari patladi ve son anda hastaneye yetistirdik 10 saatlik bir ameliyat oldu suanda yogun bakimda lutfen sizlerde dua edin..ben kendimi hic iyi hissetmiyorum perisan oldum ve bugun butun gun ishal ve istifra oldum aglamaktan gozyasi kalmadi..insallah en kisa zamanda sagligina kavusur babacim!!!!

canım benim çok geçmiş olsun 🙁 allah sizlere sabır,babana acil şifalar verir inşallah...

hamişlik bekleyen melekler 🙂

sunflower.........7 eylül
a.özlem............30 eylül
ayşe.................11 eylül
asenaşule........14 eylül
muamma..........7 eylül
nur...................26 eylül
bitanesi...........12 eylül
uğurlubebek.....
ceylinn.............1 ekim

bensude...........24 ağustos
haber bekliyoruz 🙂
ceylangözlü.....30 ağustos
haber bekliyoruz 🙂
crema...............

canm ben adet oldum beni siler misin düşünsene 22. gün adet oldum tekrar

Kizlar ben hic iyi degilim dun babamin can damari patladi ve son anda hastaneye yetistirdik 10 saatlik bir ameliyat oldu suanda yogun bakimda lutfen sizlerde dua edin..ben kendimi hic iyi hissetmiyorum perisan oldum ve bugun butun gun ishal ve istifra oldum aglamaktan gozyasi kalmadi..insallah en kisa zamanda sagligina kavusur babacim!!!!

canım çok geçmiş olsun çok zor bir durum allah şifa versin inş. sizlere bağışlasın babanı

geçmiş olsun acil şifalar diliyrm

kizlar ben hic iyi degilim dun babamin can damari patladi ve son anda hastaneye yetistirdik 10 saatlik bir ameliyat oldu suanda yogun bakimda lutfen sizlerde dua edin..ben kendimi hic iyi hissetmiyorum perisan oldum ve bugun butun gun ishal ve istifra oldum aglamaktan gozyasi kalmadi..insallah en kisa zamanda sagligina kavusur babacim!!!!

çok gecmiş olsun canım fakat bebğinide düşün lütfen

hamişlik bekleyen melekler 🙂

a.özlem............30 eylül
ayşe&ramo......13 ekim
asenaşule........13 ekim
muamma..........
nur...................26 eylül
bitanesi...........6 ekim
ceylinn.............
blnnn...............12 ekim
sunflower........10 ekim
ayşeden..........11 ekim