Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın kızlar

nasılsınız iyisiniz inşallah yeni bir haftaya başladık güzel ve hızlı geçer umuarum
hamişler bebişler siz nasılsınız

heyecanlı bekleyişler inş. güzel sonuçlar olur

- - - Updated - - -

naz slm canım bende o taraftayım 🙂 topraklar çok buralarda

sahile senin dr a randebu aldım 3 ekim e

geçenlerde bir forumda bir bayan 15 haftalýk hamileyim demiþ.bebeðimin cinsiyetide kýzmýþ yazmýþ.buraya kadar sorun yok!!yazýya þöyle devam ediyor bebek bizim için çok erken geldi buna üzülürken birde cinsiyetinin kýz olduðunu öðrendim okadarüzüldüm ki yazmýþ eþide kendide bebek için hazýr deðillermiþ.biz ben bu bebeði doðurmayý düþünmyrm yazmýþ!!!þok oldum gözlerim doldu aðladým..yaaa okadar bebek isteyen insan varken bu nedir CAHÝLLÝK ten baþka!!!
Rabbim ne olur bebek isteyen herkese saðlýklý bebekler ver yalvarýyorum sana...

Kizlar ben uzun zamandir giremiyyorum doguma az kaldi benimde kizim olacak allahin izniyle 2 ayimiz kaldi allahim herkese nasip etsin cok farkli bir duygu

hım özlem bende 29 eylül yada 1 ekim de bakalım çok iyi karşıladı ilk etapta beni iyi dr da aynı zamanda inş .sende memnun kalırsın genel bir kontrol içinmi

hamişlik bekleyen melekler 🙂

a.özlem............30 eylül
ayşe&ramo......13 ekim
asenaşule........13 ekim
muamma..........
nur...................26 eylül
bitanesi...........6 ekim
ceylinn.............1 ekim
blnnn...............12 ekim
sunflower........10 ekim
ayşeden..........11 ekim
nazrüzgar........14 ekim
bensude...........

ceylangözlü.....

crema...............

kızlar bir sonra ki tarihlerinizi yazın ekleyim 🙂

sahile uzan canım doktorundan memnunsun galiba,hangi doktora gidiyosun bende iyi bi doktor arıyorum da,bu arada miniğin ne kadarlık oldu,hayırlısıyla kucağına alursın inş.

Kizlar ben hic iyi degilim dun babamin can damari patladi ve son anda hastaneye yetistirdik 10 saatlik bir ameliyat oldu suanda yogun bakimda lutfen sizlerde dua edin..ben kendimi hic iyi hissetmiyorum perisan oldum ve bugun butun gun ishal ve istifra oldum aglamaktan gozyasi kalmadi..insallah en kisa zamanda sagligina kavusur babacim!!!!

hamişlik bekleyen melekler 🙂

a.özlem............30 eylül
ayşe&ramo......13 ekim
asenaşule........13 ekim
muamma..........
nur...................26 eylül
bitanesi...........6 ekim
ceylinn.............1 ekim
blnnn...............12 ekim
sunflower........10 ekim
ayşeden..........11 ekim
nazrüzgar........14 ekim