Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yemek yedikten sonra bulantılarım oluyor uykusuzluk basladı göğüslerim çok feci acıyor karnımda batmalar oluyor doktor pozitif dedi hamıle olmayan birinde bu değer çıkarmı yani olmama ihtimalim varmı onu merak ediyorum yarın ıdrar testı yapacam
Canım kan testinde kesin sonuç çıkar.. bak doktor da pozitif demiş işte.. hayırlı olsun canım.. darısı başımıza...hamilesin...

inşallahh cnmmm inşalllahh ne biliyimm benimm bu aralarr bebişş duygularıı yinee kabardı ama içimdee bir rahatlıkk var yaa yanii bebiş meselesii düşünceden öteye gitmiyoo sorunn yapmıyomm eskisi gibii şükürr bu arada cnmmmmm cumartesiii eşimiii muayene olmaya iknaa etttimm duaa edinnn yaaaaa inşalllahh en kısaa zaman daa şu varıkosellden kurtulurrr 🙁

- - - Updated - - -

benimm adett 29 haziranmışş kızlarr ölee hesaplamıştıı ama benim umudumm yokk ameliyat olmadann ben hamişş olamam 🙁

rabbim yardımcınız olsun canım ameliyattan korkmayın ya eğer mikrocerrahiyle olursa 30 dakka falan sürüyor birde çok çabuk cevap veriyor vücut bu tarz ameliyatlara inşallah rabbim hayırlı şifalar versin üzme kendini ve umudunu kaybetme hep dua et verecek olan rabbim o ol derse olur canım

yemek yedikten sonra bulantılarım oluyor uykusuzluk basladı göğüslerim çok feci acıyor karnımda batmalar oluyor doktor pozitif dedi hamıle olmayan birinde bu değer çıkarmı yani olmama ihtimalim varmı onu merak ediyorum yarın ıdrar testı yapacam

hamileliklerin 100/50 si adet gecikmesinden bir hafta içinde baslayıp kanda kayboluyomus diye okumustum ama senin belirtilerin de var inşallah hamilesindir. hamile olmayan birinde bu değer kesinlikle çıkmaz canım. tedavi falan görmüşmüydün canım?

canım nur doğru söylüyor kimyasal gebelik denen bir şey var ama herkesin başına gelecek diye bir şey yok inşallah hamilesindir keseyi görmeden hatta bebeği görmeden kaptırmamak lazım sonra insan kötü oluyor inşallah bebişindir ve hayırlısıyla kucağına alırısın canım
bana doktor keseyi görmeden hamilesin diyemem dedi keseyi gördük çok şükür bu seferde bebk var mı yok mu bişey diyemem 2 hafta sonra bir daha gel dedi yani anlıcan bu uzun bir süreç önce kan testini görür görmez kaptırıyoruz kendimizi ama bak çok uzun bir süreç bekliyor yurt dışındA bir çok ülkede 6 hafta olmadan kan testi bile yapmıyorlar yani 2 hafta gecikmeden sonra alıyorlar direk keseyi falan görüyorsun düşün adamlar ne kadar garantici git gel yapma işimizi aksatma diyorlar resmen TABİ SEN YİNE DE İSTERSEN BİR ULTRASONA GİR AMA sen bilirsin

canım nur doğru söylüyor kimyasal gebelik denen bir şey var ama herkesin başına gelecek diye bir şey yok inşallah hamilesindir keseyi görmeden hatta bebeği görmeden kaptırmamak lazım sonra insan kötü oluyor inşallah bebişindir ve hayırlısıyla kucağına alırısın canım
bana doktor keseyi görmeden hamilesin diyemem dedi keseyi gördük çok şükür bu seferde bebk var mı yok mu bişey diyemem 2 hafta sonra bir daha gel dedi yani anlıcan bu uzun bir süreç önce kan testini görür görmez kaptırıyoruz kendimizi ama bak çok uzun bir süreç bekliyor yurt dışındA bir çok ülkede 6 hafta olmadan kan testi bile yapmıyorlar yani 2 hafta gecikmeden sonra alıyorlar direk keseyi falan görüyorsun düşün adamlar ne kadar garantici git gel yapma işimizi aksatma diyorlar resmen TABİ SEN YİNE DE İSTERSEN BİR ULTRASONA GİR AMA sen bilirsin

evet canım kimsenin başına gelmesin, benim başıma gelmiştide geçen yaz oyuzden biliyorum🙂 hala daha bekliyoruz senin bebşin nekadarlık?

Geri